Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás ztratila se mi ovladače na grafickou kartu takže neznám název. Myslím že to bylo nvidia geforce 6100 nebo něco podovbnýho,ale nejsem si jistá. Jak si mám zjistit jaký má název? děkuji
To jsem zkoušela,ale on je uplně vymazaný počítač bez ovladačů a ted nevím jak to zjistit,
Vy jste se ptala jak zjistíte typ GK.Everestu je jedno,jestli jsou v PC ovladače nebo ne.Ten prostě vyplivne co je v sestavě.Nechcete podrobněji popsat cože to máte vše vymazané?Třeba na začátek jaký máte OS...Nebo jak došlo k tomu vymazání...
no tak mám windows xp základní desku si pamatuju to je msi k9n6sgm-v a mám vymazané ovladače na grafickou kartu i základní desku,protože jsem si ovladače zálohovala, jenže pro mou smůlu zřejmě na špatné dvd cvož jsem ovšem zjistila až po přeinstalování windowsu.
Ale v tabulce zvolte XP!
A Everest by Vám měl ukázat co je v PC.Když ho spustíte,říká to co?
doplněno 27.02.12 14:13:název nenalezen...tak tohle Vám to neukázalo?Jestli ne tak dál už nevím,musí nastoupit někdo jiný...
no přesněji řečeno když kliknu na multimédia tak to nic neukáže, a když na informace o základní desce tak název napíše neznámý. Navíc to je přece jiný driver já mám k9n6sgm-v ne k9n6pgm2. Já už si taky nevím rady zkoušela jsem kdeco ale nic
Tady je správný odkaz na vaší desku: us.msi.com/... Nebojte se, že tam je více produktů uvedených - jsou to prakticky deriváty desky co máte.
Na té stránce si najeďte na Download a zvolte Driver. Tam pak si vyberte OS Windows XP. A pak si stáhněte a nainstalujte takový ovladač/e, který/é budou potřeba.
ahasver4: Nebuďte příště tak zbrklý, pak se nedivte, že to dopadá jak to dopadá.
Vidíte, 404 A když jsem to kopíroval, tak ta stejná adresa tam byla.. zvláštní...asi jsem odkaz špatně zkopíroval, za což se tady omlouvám. A není to poprvé, co jsem měl problém s odkazem... ach ty wysiwyg editory :-/
Zde vkládám odkaz nový, přímo na českou verzi stránek. Odkaz je zde: cz.msi.com/...
No a pokud za čtvrt hodiny to bude vyhazovat 404ku, tak napište do Internet Exploreru či alternativního prohlížeče adresu cz.msi.com a nahoře do vyhledávačky zadejte typ základní desky a najde to odkaz. Tam pak si stáhněte ten ovladač.
ahasver4: Je mi to jedno, že Vás to nezajímá... Jen že pořád tady radíte stylem, že napíšete odpověď, kterou ještě aspoň 2x-3x doplníte, protože napíšete něco krátkého, malého, případně špatně nebo strože, pak zapojíte interní nebo externí vyhledávač, kde si něco o tom přečtete a pak to sem vložíte. A nejsem sám, kdo to zaregistroval, zaregistrovali to už ti další.- Asi se báli ozvat nebo nechtěli dělat problémy a žít bezstarostně
Jak to psal nedávno yakub (bohužel už odešel z poradny) - hamty hamty ať mám víc než tamty...
A ten EVEREST, nemýlím se-li, funguje na principu, že vyčte informace o zařízení nebo oné komponentě z jejího ovladače. A když není ovladač, tak je prd. Uvažuji na základě z dlouholetých zkušeností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.