Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím otevřít image

Od: xxx* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mám problém(dotaz)mám film v image souboru a ješte to mám zabalený poradte prosim pres jaky program otevru image přes alcohol120% mi tonejde piše to :nelze prečist image dekuji

výtka
Upozornění od sys maverick 30. 10. 2007 12:32:17
Odpověděl jsem ale příště se vyvaruj pár věcí nebo to budu mazat:
1) název otázky: dotaz- komu to co řekne?
2) jedno vlákno už máš, proč tam nevypíšeš podrobnosti a nepokrtačuješ v něm
3) co to je jmeno xxx, neřikám že musis psat svoje ale jednou jsi drifter a podruhe xxx
4) když příště napíšeš o co jsi přesně jde dočkáš se snáze přesné odpovědi (kvuli tomu bych to tedy nemazal, to jen tve minus v získání odpovědi)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
osobne bych to rozbalil, mno a pak? Potom zaleží o co ti vůbec jde, pokud vyseparovat film z image aniz bys to palil? Stahnul bych si plugin do total comanderu ktery umi otevrit iso a prekopiroval bych to
ghisler.fileburst.com/... to by melo byt ono
xxx*
30.10.07 12:10
hodnocení

dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]