Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Profil na facebooku - Timeline

Od: jitus* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám profil na FB ale zmačkla jsem, chtěla jsem vyzkoušet nový profil Timeline.Ale je nepřehledný a nelibi se mi.Nevíte jak mám dostat zpátky svuj starý profil, ten byl lepší.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Bohužel toto je nevratné. jedině si založit nový facebok účet a ten stávající zrušit: portiscio.net/...

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, v odkazu je návod.

Jak si nastavit n/...

hodnocení

0x

Timeline stejně za chvilku budou mít všichni, tak si jej nech a zvykni si na něj. Zas tak nepřehledný není, ba naopak.

jitus*
hodnocení

Jakto? oni ho dají každému profil Timeline?mě to nějak nejde vypnout.ty stránky mi najedou v češtině.a když kliknu na aplikace tak to po mě chce jméno atd...ta nevim.

Ano, Facebook to brzy přepne všem.

veetekru
hodnocení

0x

jde to, je třeba si nainstalovat plugin do prohlížeče, návod je zde:
fbgames.cz/...

hodnocení

0x
Na timelineremove.com/... klikněte na váš prohlížeč a dejte nainstalovat!.!.! A je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]