čus, mám takový problém. objednal jsem si připojení od O2, připlatil jsem si za ADSL router ZyXEL P660HW, chtěl jsem si vytvořit připojení pomocí wifi, ale moje XPéčka nenašla příslušné zařízení, tak jsem to zkusil nastavit ručně, ale stále se mi to nedaří. po připojení koaxialem mě to běhá v pohodě. router i wifi zabezpečení jsem nastavil. wifi mi prostě nejde a nevím co s tím...vím, že už se tu o tom napsalo hodně, prosím poraďte
Připojení myslíš spíše kroucenou dvojlinkou... Podle tečhto informaci to do kupy nedáme, nastav wifi nejdříve bez zabezpečení a bez skrývání SSID, taky nezapomeň že sis tam možná žaškrtl přístup podle MAC adres. Možností je sposta, začni bez zabezpečení a mělo by to jít pokud se ti neruší s někym kanál, až pak to zabezpeči a lépe to sem kdyžtak popiš...
berymar*
dík že ses ozval, během dopoledne jsem na to přišel. prošel jsem si to celé znova a nastavil už v pohodě a běhá to dobře...ale dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.