Nejste přihlášen/a.
dobry den nefunguje mi klavesnice na HP vecer jsemho vipnul a rano jsem ho zapnul a uz mi nefungovala klavesnice a po par dnech mi taky nefungoval zvuk pocitaci postupne me to odhazi poradite mi nekdo co stim dik
HP je firma, ktera dela jak stolni pc, tak i notebooky ...Priste napiste i typove oznaceni.
Toto bude nejspis notas ze? Neprehriva se? Hned mi to totiz pripomnelo vylitou tekutinu do klavesnice...
Jinak bych se podival do Prohlizece udalosti a prolezl vsechny protokoly, zda neco nenajdete ...chybu, problem, varovani,...
XP : Start -> Nastaveni -> Ovladaci panely -> Nastroje pro spravu -> prohlizece udalosti
Visty+ Win7 : Start -> ovladaci panely -> Nastroje pro spravu -> prohlizece udalosti
Pokud nenajdete nic zavazneho, zkusil bych se vratit i v case do doby, kdy vse fungovalo. K tomu slouzi body obnovy
XP : Start -> programy -> prislusenstvi -> systemove nastroje -> obnoveni systemu
Visty+7 : Start -> Všechny programy -> prislusenstvi -> systemove nastroje -> obnoveni systemu
Zde postupovat podle navodu - zkratka vybrat den z kalendare, kdy vse fungovalo. Poznamenat si aplikace ktere jste mezitim vy nebo system doinstaloval (vlastnich dokumentu a uzivatelskych dat se toto netyka) - cekat - restart - hotovo.
no zkousel jsem ho obnovit ale me to psalo ze je neco kritickeho a ano prehriva se co kdy bych ho s formatloval pomohlo bi to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.