Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bootmgr nenalezen

Od: patrol66* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám takový problém před nedávnem mi spadl celý system WIN7.Tak jsem byl nucen ho nainstalovat znovu ze systémového disku WD Veloci Raptor 1500HLFS jsem starý systém smazal a chtěl nainstalovat nový jenže když přepnu v Biosu booting kdy má načítat dvd room abych mohl systém z cd nainstalovat tak mi booting vubec nenajede a hodí mi to hlášku BOOTMGR nenalezen když HDD odpojím a připojím k PC jiné Booting z dvd room v klidu najede a spustí se instalace WIN7 přitom Raptor normálně běží a je funkční potřeboval bych tedy radu jak tento ptoblém vyřešit abych mohl nainstalovat systen na uvedený HDD Raptor předem moc děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fe
hodnocení

0x
Smazal-znamena format?Co je to za desku?Zkousel jste cd i v jinem pc?Presvecte se,ze kdyz zmenite poradi boot v biosu,tak ho take ulozite.
patrol66*
hodnocení

Ano v biosu jsem nastavení uložil psal jsem že pokud připojím disk jiný instalační cd z dvdrom mi normálně nabootuje nejde to pouze pokud je připojen hdd Raptor na který potřebuji systém nainstalovat

doplněno 26.02.12 11:48:

Smazat mi to nešlo tak jsem udělal formát počítač mám CPU Intel Core i7-950-3,06GHz 1366pin,4,8GT/s.8M,Gigabyte s.1366 X58-USB3,

fe

Sorry, to mi nedoslo. Zkuste prehodit v biosu na univerzalni rozhrani AHCI. Mozna, ze ten Raptor vyzaduje nejake dodatecne ovladace, ale zase tohle je pomerne moderni deska a ta by to mela zvladat bez dalsi serepeticek. Na stranak uvadeji nejaky dodatecny driver. zkuste ho gigabyte.cz/... Ale prvni to ahci. Jeste se po necem podivam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]