Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám takový problém před nedávnem mi spadl celý system WIN7.Tak jsem byl nucen ho nainstalovat znovu ze systémového disku WD Veloci Raptor 1500HLFS jsem starý systém smazal a chtěl nainstalovat nový jenže když přepnu v Biosu booting kdy má načítat dvd room abych mohl systém z cd nainstalovat tak mi booting vubec nenajede a hodí mi to hlášku BOOTMGR nenalezen když HDD odpojím a připojím k PC jiné Booting z dvd room v klidu najede a spustí se instalace WIN7 přitom Raptor normálně běží a je funkční potřeboval bych tedy radu jak tento ptoblém vyřešit abych mohl nainstalovat systen na uvedený HDD Raptor předem moc děkuji
Ano v biosu jsem nastavení uložil psal jsem že pokud připojím disk jiný instalační cd z dvdrom mi normálně nabootuje nejde to pouze pokud je připojen hdd Raptor na který potřebuji systém nainstalovat
doplněno 26.02.12 11:48:Smazat mi to nešlo tak jsem udělal formát počítač mám CPU Intel Core i7-950-3,06GHz 1366pin,4,8GT/s.8M,Gigabyte s.1366 X58-USB3,
Sorry, to mi nedoslo. Zkuste prehodit v biosu na univerzalni rozhrani AHCI. Mozna, ze ten Raptor vyzaduje nejake dodatecne ovladace, ale zase tohle je pomerne moderni deska a ta by to mela zvladat bez dalsi serepeticek. Na stranak uvadeji nejaky dodatecny driver. zkuste ho gigabyte.cz/... Ale prvni to ahci. Jeste se po necem podivam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.