Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna netiskne

Od: japr* odpovědí: 28 změna:

Prosím o radu rádcové mám tiskárnu canon MAX 700,najednou mi přestala tisknout,jenom jako že tiskne,a potom vyleze prázdný papír,tiskla jsem je černobílé obrázky,potom jsem tam dala barevný a netisklo to vůbec černě,jen barevně,potom jsem to nastavila na tisk v odstínu šedé,tak to chvíli tisklo a už zase nic,nevím co se mohlo stát,vyměnila jsem předtím barvu a potom to začlo blbnout,taky mi vypadl nějaký kabel v zadu ,jak jsem myla okna ale na tiskárně to nepíše chybu,tak nevím jestli mám nšco špatně nastavené,jestli třeba vnoučata nemohla něco zmačknout,kdyby mi někdo poradil budu ráda děkuji.

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

No,já bych si napřed zkontroloval jestli jsou všechny barvy jak mají být,jestli nějaká nedošla.Nevím jak u téhle ale u mé se dají ovladače aktualizovat přímo.A kdyby to nepomohlo,tak jestli máte CD originál,tak bych ji skusil odinstalovat a pak znova nainstalovat dle instrukcí.Snad něco z toho zabere...

japr*
hodnocení

Dobrý den,barvy jsou dobrý teď jsem zkoušela tisknout dokument a vytisklo to bez černé barvy,s tím přeinstalováním to zkusím cd mám děkuji.

fe
hodnocení

0x

Myslite Canon MX 700, ze? Je to multifunkcni zarizeni, zkuste udelat kopii...scan. Jinak bych zkusil preinstalovat ovladace.

japr*
hodnocení

Ano přesně tak jak píšete,jinak nevím co to je kopie...scan,a přeinstalovat ovladače to neumím,nevín jak je to složité.

fe

Scan ne(moje blbost). To problem neresi. Udelejte to jak radi clovek podemnou. Pokud mate CD, tak ho pouzijte. Nejlepsi by bylo, kdybyste ji odinstalovala a pak teprv pouzila cd. Pokud Vam tiskarna tiskla, tak by to melo pomoct.

japr*
hodnocení

Děkuji zkusím to ještě jsem to nedělala snad na to přijdu..

mkat*
hodnocení

0x

Nechyba vam nahodou čierna farba?

japr*
hodnocení

černá je plná

fe

A pouzivate originalni barvy od Canonu nebo levnejsi bez chipu?

japr*
hodnocení

doteď jsem tam měla originál.docházela mi modrá tak jsem koupila neoriginál,nevím co to je za značku,myslíte,že to může být tím,taky sem si to myslela,ale tak jsem tam dala zpátky tu starou modrou a stejně to nešlo

fe

Jestli to je jen pro jednou, tak by to nemelo vadit. Jestli si vzpominam, tak v tiskarne se musi potlacit funkce, ktera cte data z cipu. Ty levne naplne jsou bez cipu? Mely by byt. Tkaze se tam musi ten cip vlozit a zakazat tu funkci aby si tiskarna nemyslela, ze je napln uz prazdna a pak se mnozstvi sleduje pouze vizualne.

japr*
hodnocení

Když já nevím co to je ten cip,

doplněno 26.02.12 20:22:

a ani nevím jah ho tam vložit a zakázat tu funkci..

doplněno 26.02.12 20:27:

takže myslíte,když koupím originál barvu,tak by to mělo jít..

fe

Chip je videt tady: inkjetreset.com/...

Jestli to je tak jako kdyz jsem to delal cca pred 3 lety, tak se cim vyjmul a vlozil do te neoriginalni naplne. Po zakazani te funkce se podivam.

japr*
hodnocení

No tak to tam je na té neoriginál..

doplněno 26.02.12 21:05:

Koupila jsem je v tescu je to nějaká polská výroba 3 kusy barevné stály něco přez 300 kč

doplněno 26.02.12 21:07:

teď jsem tam dala zpět zatím tu orig. prázdnou modrou..

japr*
hodnocení

Jenom ty or.svítí a tahle ne. A taky mě rozčiluje když tam je plná černá a nějaká jiná barva dojde,tak to černě netiskne.

fe

Ma ta tiskarna display? Pokud ano, bude tam urcite nejaky indikator mnozstvi cartridge. Podivejte na mnozstvi

japr*
hodnocení

Displej to je ta malá obrazovčička na tiskárně?

doplněno 26.02.12 21:20:

Jo už vím no když tam dám tu plnou modrou tak to na tom displeji ukazuje,že tam je barvy dost..

japr*
hodnocení

Teď jsem znova zkusila vytisknout dokument a najednou to tiskne,ale jen barevně černá tan není..

japr*
hodnocení

takhle vypadá ta co jsem koupila..

jenom nesvítí..

fe

Takze tiskarna rika, ze mate vseho dost. Dobre. Udelejte barevnou kopii.

japr*
hodnocení

Prosím čeho barevnou kopii..

fe

Cehokoliv...treba jedny strany casopisu.

japr*
hodnocení

TED JSEM UDĚLALA BAREVNOU KOPI A BAREVNĚ TO TISKNE,POTOM JSEM ZKOPÍROVALA ČERNOBÍLÝ OBRÁZE TAKY TO ZKOPÍROVALO ,ALE HROZNĚ MÁLO BARVY,NO Z POČÍTAČE TO TISKNE JENOM BAREVNĚ A ČERNOBÍLE VŮBEC NE...

doplněno 26.02.12 21:42:

obrázky

Tiskárna netiskne
fe

Takze tiskarna je v poradku. Preinstalujte tiskarnu v pocitaci

japr*
hodnocení

Vkládám obrázek jak se zkopíroval..tiskárnu jsem už přeinstalovala

japr*
hodnocení

Ale píše mi to,tento program není správně nainstalován

doplněno 26.02.12 21:56:

Tak děkuji za odpovědi nějak si poradím a ještě to tiskne nakřivo..

nemůžu už nají to ohodnocení za odpovědi..a tak moc děkuji zatím jsem ale pořád z toho jelen..

fe

Jake mate windows? Provedte restar pc.

japr*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]