Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu rádcové mám tiskárnu canon MAX 700,najednou mi přestala tisknout,jenom jako že tiskne,a potom vyleze prázdný papír,tiskla jsem je černobílé obrázky,potom jsem tam dala barevný a netisklo to vůbec černě,jen barevně,potom jsem to nastavila na tisk v odstínu šedé,tak to chvíli tisklo a už zase nic,nevím co se mohlo stát,vyměnila jsem předtím barvu a potom to začlo blbnout,taky mi vypadl nějaký kabel v zadu ,jak jsem myla okna ale na tiskárně to nepíše chybu,tak nevím jestli mám nšco špatně nastavené,jestli třeba vnoučata nemohla něco zmačknout,kdyby mi někdo poradil budu ráda děkuji.
No,já bych si napřed zkontroloval jestli jsou všechny barvy jak mají být,jestli nějaká nedošla.Nevím jak u téhle ale u mé se dají ovladače aktualizovat přímo.A kdyby to nepomohlo,tak jestli máte CD originál,tak bych ji skusil odinstalovat a pak znova nainstalovat dle instrukcí.Snad něco z toho zabere...
Myslite Canon MX 700, ze? Je to multifunkcni zarizeni, zkuste udelat kopii...scan. Jinak bych zkusil preinstalovat ovladace.
Ano přesně tak jak píšete,jinak nevím co to je kopie...scan,a přeinstalovat ovladače to neumím,nevín jak je to složité.
doteď jsem tam měla originál.docházela mi modrá tak jsem koupila neoriginál,nevím co to je za značku,myslíte,že to může být tím,taky sem si to myslela,ale tak jsem tam dala zpátky tu starou modrou a stejně to nešlo
Jestli to je jen pro jednou, tak by to nemelo vadit. Jestli si vzpominam, tak v tiskarne se musi potlacit funkce, ktera cte data z cipu. Ty levne naplne jsou bez cipu? Mely by byt. Tkaze se tam musi ten cip vlozit a zakazat tu funkci aby si tiskarna nemyslela, ze je napln uz prazdna a pak se mnozstvi sleduje pouze vizualne.
Když já nevím co to je ten cip,
doplněno 26.02.12 20:22:a ani nevím jah ho tam vložit a zakázat tu funkci..
doplněno 26.02.12 20:27:takže myslíte,když koupím originál barvu,tak by to mělo jít..
Chip je videt tady: inkjetreset.com/...
Jestli to je tak jako kdyz jsem to delal cca pred 3 lety, tak se cim vyjmul a vlozil do te neoriginalni naplne. Po zakazani te funkce se podivam.
No tak to tam je na té neoriginál..
doplněno 26.02.12 21:05:Koupila jsem je v tescu je to nějaká polská výroba 3 kusy barevné stály něco přez 300 kč
doplněno 26.02.12 21:07:teď jsem tam dala zpět zatím tu orig. prázdnou modrou..
Jenom ty or.svítí a tahle ne. A taky mě rozčiluje když tam je plná černá a nějaká jiná barva dojde,tak to černě netiskne.
Ma ta tiskarna display? Pokud ano, bude tam urcite nejaky indikator mnozstvi cartridge. Podivejte na mnozstvi
Displej to je ta malá obrazovčička na tiskárně?
doplněno 26.02.12 21:20:Jo už vím no když tam dám tu plnou modrou tak to na tom displeji ukazuje,že tam je barvy dost..
Teď jsem znova zkusila vytisknout dokument a najednou to tiskne,ale jen barevně černá tan není..
TED JSEM UDĚLALA BAREVNOU KOPI A BAREVNĚ TO TISKNE,POTOM JSEM ZKOPÍROVALA ČERNOBÍLÝ OBRÁZE TAKY TO ZKOPÍROVALO ,ALE HROZNĚ MÁLO BARVY,NO Z POČÍTAČE TO TISKNE JENOM BAREVNĚ A ČERNOBÍLE VŮBEC NE...
doplněno 26.02.12 21:42:obrázky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.