Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CZ Torrent - jak to tam funguje?

Od: majorka* odpovědí: 3 změna:
Nevíte,prosím,jak to chodí na serveru CZ Torrent? Nikde tam nevidím vyhledávač torrentů a když jsem se zkusila registrovat,píše to,že je počet registrací již naplněn,nebo tak něco. P.S. Děkuji svým včerejším rádcům,pomohli mi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

2x

Zde je to vyřešeno poradte.cz/...

Registrace je možná jen (dočastně) přes IRC kanál. Napište jim, jsou velmi ochotní mám vlasní zkušenost. Dají vám 4 otázky ohledně FAQ ( častých dotazů) tam si vyhledáte odpovědi, a pošlete jim je.Po korekním odpovězení (nemusí to být na první pokus *tanec*) se vás budou tázat na váš email. Ten jim pošlete a obratem vám na něj příjde registační formulář.Následně pokračujete jako u obyčejné registrace :)

doplněno 25.02.12 20:43:

Zde se přihlaste, a zeptejte se jich. Bouhužel se na odpověť čeká i několik minut (max 10min)

tracker.cztorrent.net/...

majorka*
hodnocení

Díky moc,zkusím to,prý tam mají dobré věci.

mike127
hodnocení

0x

Je třeba počkat až budou registrace na stránky znovu otevřené. Bohužel nikdo přesně neví kdy to bude tak doporučuji podle možností stránky sledovat a co nejrychleji se registrovat jakmile to otevřou.*klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]