Nejste přihlášen/a.
Zdravím, když zapojím repráky do zvukovky tak se mi objeví, že jsou repráky zapojeny ale když vyzkouším zvuk tak nic nehraje, dokonce ve správcích zařízení mi to píše že zvukovka pracuje správně. Co s tím? Díky za pomoc
Co je to za operační systém? Nejsou jen repraky ztisene? Jsou repraky samy o sobe funkcni? Nelze vyzkouset jiny vystup - sluchatka ci jine bedny?
mám Win7, nejsou ztišené, zkoušel jsem to, repráky na jiném PC fungují, když zkusím jiné repráky na mém pc tak nefungují, už si nevim rady a zesilovač určitě ne protože ještě před několika dny hráli
OK. Já se ptal práve kvůli OS, abych nedělal printscreeny zbytečně ... zrovna u 7ček to jde přenastavit na vícero místech.
1) Omrknout směšovač - kliknout 1x levým tlačítlkem myši (LTM) na ikonu zvuku a zvolit směšovač. Nejsou ztaženy zvuky ostatních apl.viz obr? Takto nastavený počítač bude tichý jako myška, ikdyž má repráky na max.
2) Dále omrknout zařízení pro přehrávání : na ikonu reproduktoru kliknout PTM a zvolit "zařízení pro přehrávání"
Zkontrolovat, zda jsou reproduktory VYCHOZI zarizeni, a pres PTM zkusit spustit TEST zdali uvidíte fungující sloupový equalizer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.