Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo na icq6

Od: lenulkaa148* odpovědí: 23 změna:
ahoj, mám problém..zapomela sem heslo...a nenapsala sem tam email..takze mi to nemuze nijak dojit..da se to nejak zjistit, nerada bych o to přišla..mela sem tam dost kontaktu..

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud je to heslo uložené, tak ano. Jinak máš smůlu nebo si budeš muset vzpomenout.
martin*
mám stejný problém... heslo mám uložené ve formě hvězdiček... používám icq6... nevíte jak to z těch hvězdiček získat nazpátek? ... díky moc
martin*
díky za radu, ale u icq6 to nefunguje :( ten první jsem zkoušel už dřív... prostě na icq 6 nic nemůžu najít :(
martin*
u toho prvního to nenajde nic, navíc hned v úvodu píšou že to funguje na ICQ 2003, 4.x, 5.x ale o icq6 se nic nezminuje... a ten druhý jsem též zkoušel a opět nic :(
Ještě si ho snad můžeš nechat zaslat na mail.
martin*
jo to bych mohl, ale já tam mám vyplněněj starej mail :(
al bunda*
Pak máš zatím smůlu. Možná se časem objeví nějaká utilitka, která to dokáže. Ale možná by mohlo fungovat odinstalování ICQ 6 (tak, aby deinstalace nebyla úplná a adresáře a historie zůstaly) a nainstalování ICQ 5.1. Tam potom některým z výšeuvedených prográmků zjistit heslo.
Možná by to mohlo vyjít..?
Hezký den.
martin*
Nerad bych o to přišel, tak si radši počkám, až se nějáká taková utilitka objeví... doufám že to bude brzy :)
al bunda*
ICQ 6 nabídne při odinstalaci dva postupy. Jeden, který zachová data a druhý, který je smaže. Ten který zachová data lze použít a nainstalovat na něj ICQ 5.1. A zkusit to tak, jak jsem psal minule.
ICQ 6 je možno zálohovat jako obraz a pak třeba nainstalovat znovu, pokud můj nápad nevyjde.
Hezký den.
martin*
jak ho mám tedy zálohovat? jak jako obraz?
al bunda*

Přes program typu Acronis True Image, který umí vytvářet obraz disku, nebo diskového oddílu. Ale i normálně by snad šlo zkopírovat prostě data a někam je uložit pro případ pozdější potřeby - kolegové mě jistě opraví, mýlím-li se.

Ale napadla mě jedna věc. ICQ 5.1 a ICQ 6 lze nainstalovat nezávisle na sobě, tedy když máš 5.1 a nainstaluješ si šestku, je nižší verze přepsána - aspoň tak to bylo v mém případě. Obráceně to ale nefunguje. Šestka se na 5.1 downgradovat nedá a na počítači potom fungují obě se stejnými daty i přihlášením - mi se ICQ 6 nelíbilo a instaloval jsem si nazpátek 5.1 a abych se verze 6 zbavil, musel jsem ji dodatečně dát pryč. Pracovalo to potom se stejnými daty i steným přihlášením.
Hezký den.

martin*
tak jsem to teď zkusil a bohužel to nejde... icq6 si totiž sice vytáhne data z icq5.1 ...ale icq5.1 z 6 bohužel né :( se stejnými daty nepracují... icq5.1 pracuje pouze s těmi původními než se instalovala icq6... což mě bohužel nepomůže :(
al bunda*
No ale pokud máš stejné heslo, tak ho těmi prográmky, co ti kluci dali výše, z ICQ 5.1 zjistíš. A máš vymalováno, o nic víc nešlo.
martin*
no to jo... to máš sice pravdu... ale v té 5.1 jaksi neni uložené... tam je jen bráchové icq... já jsem 5.1 vůbec předtím nepoužíval.. jedu rovnou na icq6
al bunda*
No tak to je ti moje rada na prd. Smůla.
al bunda*

Předpokládám, žes to zkusil..?

martin*
jasný zkusil a nic :( za pokus přeci nic nedám že?

lukyn1811*
Tak zkus ještě tohle: ftp://ftp.sac.sk//...
martin*
zadám icq číslo a okno pak zmizí, nic se nestane?...
nenneke
*palec*Advanced IM PASSWORD Recovery, toto funguje pro icq 6, ale ne ve vistách jinak
conn
kluci ale chtělo by to na visty v dnešní době

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]