Nejste přihlášen/a.
Přes program typu Acronis True Image, který umí vytvářet obraz disku, nebo diskového oddílu. Ale i normálně by snad šlo zkopírovat prostě data a někam je uložit pro případ pozdější potřeby - kolegové mě jistě opraví, mýlím-li se.
Ale napadla mě jedna věc. ICQ 5.1 a ICQ 6 lze nainstalovat nezávisle na sobě, tedy když máš 5.1 a nainstaluješ si šestku, je nižší verze přepsána - aspoň tak to bylo v mém případě. Obráceně to ale nefunguje. Šestka se na 5.1 downgradovat nedá a na počítači potom fungují obě se stejnými daty i přihlášením - mi se ICQ 6 nelíbilo a instaloval jsem si nazpátek 5.1 a abych se verze 6 zbavil, musel jsem ji dodatečně dát pryč. Pracovalo to potom se stejnými daty i steným přihlášením.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.