Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při vložení CD/DVD se nic neděje?

Od: jardazbrna odpovědí: 3 změna:

Ahoj
MÁM NOTEBOOK ASUS K50in Series,najednou z ničeho nic ,když vložím do DVD Mechaniky DVD(originál,překopčený,prostě všechny) Tak se nic neděje,v TENTO POČÍTAČ je poze DVD RW ( F : ) a když na ňu kliknu,tak se mě vyskočí mechanika,a napíše,ať vložím disk,,, Takhle se to děje opravdu u všech,her,dvd originálkách,prostě všechno,ve správci zařízení mám :HL-DT-SL-DVDRAM GT10N ATA Device... nevíte co s tim je?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

saq*
hodnocení

0x

Rozbitý DVD ROM :))..taky se mi to stalo u starého PC , a nepomohlo nic, jen vyměnit Mechaniku

b3art*

saq nechci nic říkat, ale mám taky ASUS K50IN :-D vyaktulizoval sem OS a přestala mi jít... přes bod obnovy jsem to vrátil a jde mi v pohodě... jinak mechanika no :( bohužel odchází nekdy :( Zkus toto jinak mechanika, jak tu psal saq

minecraft*
hodnocení

0x

V mechanice je takové zařízení vypadá to jako miny žárovička a to co je okolo té žárovičky toje to vadné zařízení.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]