Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malware programy - který je lepší? (recenze)

Od: honzyck odpovědí: 8 změna:

Zdravím, chtěl bych vědět, který program na malware mám používat, který je nejvhodnější. Děkuji za odpověď a Vaše názory a zkušenosti.

Chtěl bych hlavně porovnat tyto dva:

1. Malwarebytes Antimalware

2. Iobit Malware Fighter

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
25.02.12 18:00
hodnocení

1x

1.

dolis72*
hodnocení

1x
oba dva jsou tak na okrasu... jediný učiný SuperAntiSpyware : studna.cz/... zeptej se strýčka Google...určitě ti ho dá i zadara:)

dzordz*
hodnocení

1x

A co z toho vyplývá? Neinstaluj tam kraviny, neinstaluj tam kraviny, neinstaluj tam kraviny, nebo se z toho zblázníš :)

MS Defender nebo Security Essentials a je to. Microsoft vždy ví, co je pro jeho děti nejlepší ;)

ahasver4*

Dovolím si jen souhlasit s dzordz.Je to naprosto výstižné.A dokonce i s humorem,což je mému srdci zvláště milé...:)Tedá,až na ten Security Essentials,ten se mě neosvědčil.Ale na podstatě myšlenky neinstalovat kraviny to nic nemění...:)

bena*
hodnocení

0x

Pokud máte nainstalovnaý klasický antivirový a antispyware program, nemusíte mít další program, ale jako KPZ se může hodit. Malware Bytes Anti-Malware ve free verzi nemá reálnou ochranu a spíše se hodí na zavirované počítače, kdyb je potřeba ostranit ten nejhorší malware.

Jinak malware je slovo nadřazené slovům jako virus, červ, trojský kůň, spyware, adware, rootikit, apod.

Ten IOBit Malware Fighter nicmoc není, ono vůbec produkty firmy IOBit nejsou nicmoc. Jejich čistič Advanced SystemCare se tak šíleně zkazil, že spíš je lepší ho nepoužívat, protože akorát udělá chaos v systému.

A důležitější než antimalware je pravidelná aktualizace systému a programů a samozřejmě zdravý rozum. Ten asi nic nedokáže nahradit :)

dolis72*

to samé...bena...RECTUM

jak takto můžete radit lidem?nikdo se Vás neptá,na Váš subjektivní názor na produkty firmy IOBit...dle mého názoru jsou skvělé a nedovedu se bez nich obejít už min. 3 rokem...instaloval jsem je asi 20 lidem a nikdo znich nemá žádný chaos v systému..není ten chaos ve vaší hlavě?Čtu Vaše příspěvky už dlouho,ze začátku jsem se smál,hlavně ohledně Ulož.to(taky bludy)..,ale už mi to směšné přestává být,protože jsou lidé kteří Vám naivně věří...

prosazujete vlastní názor a ne fakta

bena*

dolis72: Dokažte to všechno, co jste teď napsal. Pak se můžeme bavit dále.
Advanced WIndowsCare, resp. SystemCare jsem dříve doporučoval, byly to dobré programy. Ale s nástupem nějaké 4. verze Advanced SystemCare se program zkazil. Nebojte, já to taky instaloval na x počítačů. Na některých funguje stále dobře, ale na některých ne. Má konflikty s některými programy, označuje ručně napsané hodnoty do registru jako chybné, některým rozházel plochu a vůbec kolikrát vzhled systému, jednomu dokonce nešel ani internet, poté co udělal hlubší kontrolu, atd.

No a podobné to je i s dalšími výrobky, například Game Booster. Nový Game Booster kamarádovi zůpůsobil několik nekalostí - přestaly fungovat automatické aktualizace a další některé služby, které pak nešlo vůbec spustit (starý GB je vypnul a pak zase zapnul, nový udělal tuhle paseku), navíc nový Game booster docela žral dsot paměti a co ušetřil vypnutím některých služeb a programů, tak asi třetinu až půlku sám sežral. Nebo IOBit 360 - to je asi fakt samý falešný poplach (jeden čas dokonce na mých stránkách hlásil infekci, ale pak už to přestalo s nějakou aktualizací). Nejsem si 100%ně jist, ale ani testovací soubor EICAR mi tenkrát nedetekoval jako infekci, což by správný antivir měl. Ale je možné, že už šel vývoj dopředu.

No dolis72, tak prosím veřejně dokažte, že moje příspěvky jsou bludy. Pokud to nedokážete, tak jen potvrdíte, že asi jen žárlíte nebo závidíte, či co já vím. A to že pod každý můj příspěvek budete psát, že to jsou bludy, to mi je úplně ukradené. Klidně si tam pište co chcete, nevím, kdo Vás bude brát vážně, spíše akorát dokážete, že jste směšný :D

honzyck
hodnocení

Používám Avast! takže nejspíš by měl bohatě stačit, + na údržbu mám tedy CCleaner, a občas defragmentuji disk (windowsacký program).

Jinak Vám děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]