Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna v domácí síti

Od: molk odpovědí: 2 změna:

Ahoj, potřebuji radu, chci se koupit tiskarnu s wifi a moc nevím, jak to funguje. Mám modem zyxel s wifi. Potřebobal bych, aby tiskarna bya napojena na stolní pc a na notebook. Na notebooku jedu přes wifi (přes ten modem zyxel) a na stolnim pc jedu přes síťak z toho modemu. Takže moje otazka je, když budu mít tiskarnu v pokoji u notebooku, tak jestli budu moc tisknout na stolnim pc?

Předem díky. (Doufám, že jsem to napsal srozumitelně *hi*)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, tiskárnu můžeš mít kdekoliv, kde bude připojena na tvoji domácí WiFi síť. Nebudeš ji ani muset mít připojenou USB kabelem k PC a budeš moci tisknout jak z PC tak u notebooku. Na obou strojích ji budeš muset přes instalační CD nainstalovat jako bezdrátovou.

molk
hodnocení

Díky Ti moc za odpověd´ ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]