Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna nejde nainstalovat

Od: prasatko odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

koupila jsem si nový notebook od HP, který má Windows 7, a chtěla jsem si do něj nainstalovat tiskárnu HP, kterou jsem měla na starém notebooku. Při instalaci se mi ale ukázalo, že tento nový počítač nemůže nainstalovat tuto tiskárnu, že to jde jen na počítače s Windows 2000, XP, Vista, atd... Nevíte prosím jestli existuje nějaký fígl nebo něco, jak bych tu tiskárnu mohla nainstalovat? Tiskárna (je tam i kopírka a scaner) není stará, dobře funguje a nechce se mi místo ní kupovat nová...Prosím poraďte mi co s tím, jsem z toho dost zoufalá :/

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co takhle napsat typ tiskárny?

moto*
hodnocení

0x

Zkuste najit ovladač tiskýrny zde a pokud se nezadaří, obraťte se přímo na jejich technickou podporu:

www8.hp.com/cz/cs/...

prasatko
hodnocení

Typ tiskárny je: HP Deskjet F2200 All-in-One series...

moto*

Zde je software k vaší tiskárně s podporou Win7: ftp.hp.com/pub/so/...

prasatko
hodnocení

Děkuji mooooooooc, už jsem si to stáhla a tiskárna funguje v pořádku! Ještě jednou opravdu mooooooooc děkuji, moc jste mi pomohl a jsem vám vděčná! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]