Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Driver na základní desku

Od: baraskaska* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebovala bych driver na základní desku Název základní deskyMSI K9N6SGM-V (MS-7309) prosím vás nevíte kde bych to mohla sehnat? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivo®
hodnocení

2x

pro desku bude nejspíš třeba driverů několik - zvukovka,síťovka, možná grafika...zkus použít program Driver genius, ten to zmákne nebo se ozvi na email " ok2iql@gmail.com "

baraskaska*
hodnocení

děkuju tahle možnost mě nenapdla :-D

bena*
hodnocení

0x

Nejlépe na oficiálních stránekách zde: msi.com/...

baraskaska*
hodnocení

tam jsem hledala ale je tam jen verze

K9N6SGM-V / K9N6P/... nemůže to vadit?
bena*

Ne, ten ovladač je právě pro tyto typy desek, kde je i ta Vaše. Takové ty programy jako Driver genius, apod. bych moc nedoporučoval instalovat, kolikrát udělají v počíatči bordel a ve free verzi de facto neumí nic.

ivo®

baraskaska*
hodnocení

tak ovladač na základní desku mám, ale ted bych ještě potřebovala na grafickou kartu jenže mám uplně vymazaný počítač a v everestu mi to nenajde typ nevíte jestli tam můžu dát jinou a popřípadě jakou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]