Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panel Start - skrytí historie

Od: soina* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mne, zda jde ve Windowsu v panelu Start pomocí nějakého nastavení skrýt webovou historii, tj. když si tam dám nějaká klíčová slova, zobrazí se mi i odkazy na stránky, které jsem navštívila a měly ta slova v doméně. Nelze nějak zabránit tomu, aby se to zobrazovalo? Třeba to je neškodné, ale mě to tam vadí.

Předem mnohokrát děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

V nastavení prohlížeče.

Firefox:

Panel Start - skrytí historie
soina*
hodnocení

Děkuji mockrát, ale kde mám takové nastavení prohlížeče nalézt? Kde mám kliknout, aby mi vyjelo? Jinak používám internet explorer

doplněno 24.02.12 23:48:

Zajímalo by mne, zda to má vlilv i na ten Start a zda už to tam nebude.

cinematic*

IE - Nástroje - Možnosti internetu - Historie provházení - Nastavení

Panel Start - skrytí historie #2
soina*
hodnocení

Zkoušela jsem to, ale ani to nepomohlo

ladinpraha*

Já ve Startu nic takového nemám.

Panel Start - skrytí historie #3

soina*
hodnocení

Žádnou z odpovědí nechápu... Asi jsem fakt... Mega-lama.

dzordz*
hodnocení

0x

V IE9 je přesně na tohle zatržítko v Možnostech Internetu, zrovna dneska jsem to rušil :) Tuším to je na té záložce s dlouhým seznamem nastavení, bylo to nějak jako "Zobrazovat výsledky vyhledávání a historii v nabídce Start".

doplněno 25.02.12 00:54:

Měl jsem na mysli tohle, ale jak to tu zkouším, ve Startu se neukazuje nic (bez ohledu na volbu v IE) a ve Spustit se to ukazuje pořád (taky bez ohledu na volbu). Tak nevím, na jiném počítači s jiným os to pomohlo.

Panel Start - skrytí historie #4
soina*
hodnocení

Zkoušela jsem to, ale vůbec to nepomohlo, tak nevím, buď jsem opravdu mega lama, nebo mám blbej počítač...

ahasver4*
hodnocení

0x

A není to náhodou přes Ovladací panely a panel Start?

doplněno 25.02.12 00:21:

Pokud nebudou obě políčka zaškrtnuta,bude pávě ten panel bez historie,tudíž prázdný.Jestli jsem dobře pochopil o co tazatelce jde...:)

Panel Start - skrytí historie #5
soina*
hodnocení

Ne, to nepomohlo.

cinematic*

Taky bych řekl, že to je tohle, nenapadá mě, co jiného by mohlo souviset s historií procházení v IE windows.microsoft.com/...

soina*
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

bena*

Zkuste otevřít Ovládací panely - Možnosti internetu - odstranit historii procházení při ukončení.

Jinak určitě doporučuju stáhnout a nainstalovat program CCleaner a občas s ním vyčistit disk i registr.

Panel Start - skrytí historie #6
soina*
hodnocení

Mockrát Vám děkuji, pomohlo to, jste zlatý *tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]