Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alfacomp.cz záruka

Od: blesk16 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli v alfacompu poskytují záruku koupil jsem si tam zte blade. Jak to zjistím? Nikde nic napsanýho o záruce není a ani u jiných věcí děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Není-li na dodacím nebo záručním listě uvedeno jinak, je záruka na dodané zboží 24 měsíců. Pro kupujícího, který je spotřebitelem, platí záruční doba na veškeré spotřební zboží vždy nejméně 24 měsíců. Záruční doba na dodané zboží se prodlužuje o dobu, po kterou byl výrobek v záruční opravě.

alfacomp.cz/...

blesk16
hodnocení

Děkuji za odpověď, a když mi nepřišel s tím žádný papír jenom nějaká KARTA GWARANCYJNA ale není nikde nic podepsanýho a je tak 12x8cm velký. Mám jim napsat že mi nepřibalili ten papír? děkuji

cinematic*

Stačí dodací list. Záruka (její délka) by měla být na něm uvedena.

blesk16
hodnocení

Bohužel když se to přebíralo tak žádný papír jsem nedostal. Tak co stím? Já napíšu do alfy, jestli mi pošlou ten záruční list nebo jak to vyřešit? děkuji

ladinpraha*
hodnocení

0x

Neumíš číst:

Obchodní podmínky

Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou nikoli spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem, č. 513/1991 Sb., vše ve znění novel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]