Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám problém s NTB. Reinstaloval jsem tu přítelkyni notebook. Má tam W7 Home Edition 64bit.
Nemohu se dostat na internet s jejím NTB, tak hledám ovladače ze svého notebooku. Když se chci připojit na WIFI co mám doma a zadám, tak mě to píše špatné heslo. Před instalací jsem se připojil v naprostým pořádku. I na svém notebooku se připojím pod stejným heslem.
Její síťová karta je podle program EVEREST Home Edition: Realtek RTL8102E/RTL8103R Famili PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.20)
Kde stáhnu ovladače na tuto síťovou kartu prosím? Poraďte. Předem díky
0x
Mě na tom mate to špatné heslo,nemáte třeba zapnutý Caps lock?Nebo Num lock?Jestli máte v hesle i čísla...Zkuste to,třeba se to chytne.Ovladače se stahují ze stránek výrobce...
Heslo je na 100% dobře...protože to dávám i jako odkryté a vím, že je to dobře, ale stále stejná hláška. Zkouším ovladače, ale "hořím"
Stáhl jsem 1 druh ovladače: 2i.cz/... a nepovedlo se mi to někam dát... spíš nevím kam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.