Nejste přihlášen/a.
Brý večer, rád bych nějak zmírnil utrpení se zmíněným prohlížečem. Jako je hezkej a všechno, ale vadí mi jedna věc: při otevření nové záložky trvá docela dlouho, v řádu několika vteřin, než se komplet načte a záložka se plně aktivuje. Když během té doby použiju Domů nebo něco napíšu do adresy, otevře se to v předchozí záložce, což ale vůbec nechci, tu chci zachovat. Kdybych v ní chtěl jít někam jinam, můžu to udělat rovnou a nemusím na to otvírat záložku novou. Dá se s tím něco dělat, aby to tak nesmyslně nezdržovalo?
Určitě by bylo dobré se podívat, zda-li v počítači a hlavně v tom prohlížeči není nainstalovaný nějaký toolbar či nějaký doplněk, který brzdí načítání. IE se spouští rychle nebo pomalu?
Chtělo by to taky se podívat do správce úloh, co tam běží (Ctrl+Shift+Escape)
Komplet nový systém, není v něm vůbec nic, jen aktualizace a celkem všehovšudy tři programy. Procesor má trochu nižší takt, ale krom tohoto nic zpomalené není. Abych to upřesnil - ono se to nijak nezpomaluje ani necuká, jede to plynule, pouze ten příkaz Domů nebo přechod na danou adresu je odeslán jinam, než kam patří.
Teď mi došlo, že jediný doplněk v IE je ten avg blbinec se zelenýma hvězdičkama.. před instalací IE9 byl v IE8 taky a tam to fungovalo normálně. Ale že by to bylo tímhle? Však na té nové záložce není co kontrolovat (otvírá se about:blank), oproti tomu výsledky vyhledávání googlu vyžadují ověření desítky odkazů naráz a tam to nic zvláštního nedělá.
U tohohle mě prostě napadá jen zpomalení různými doplňky (neboj přesně tohle se mi stávalo taky. Klikni na to ozubené kolo vpravo nahoře a dej Spravovat doplňky. V předposledním sloupci v záložce Panely nástrojů a rozšíření je zobrazeno o kolik sekund s povoleným konkrétním doplňkem trvá načtení stránky a spouštení prohlížeče, nové záložky atd. Doporučoval bych zakázat zbytečnosti a to co má velký čas načtení. Já měl dohromady 5,3s (to bylo strašné :D) a revize doplňků pomohla. Teť to šlape dost slušně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.