Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Jako vypalovací software používám Nero10 a pomocí něj si videa a filmy převádím na klasické DVD. Mám problém s tím, že když se video překóduje (dle délky videa činnost na 1 - 2 hodiny!), Nero zobrazí hlášku, že na disku je pro tuto kompilaci málo místa.
V předvolbách mám nastaveno klasické DVD5, kapacita je upravena na velikost disku a po překódování videa jej nevypálí s tímto problémem. Do mechaniky samosebou vkládám DVD 4,7 GB, klasika, nové, nepoškozené, vystřídal jsem jich asi 10, abych se opravdu přesvědčil... a nic.
Nevíte někdo proč? Tento problém přišel až s verzí 10, vždycky před tím vypálení proběhlo v pořádku.
Děkuji.
Stahni si DvdShrink dvd ti prevede vypali a mas to bez problemu krasne si nastavis co tam chces nechat jakou kvalitu videa atd a je to navic freeware...
Už jsem strašně dlouho nic nevypaloval, ale pro konverzi jsem používal Any Video Converter. Pro vypalování Clone DVD, který právě umí změnit kompresi videa a vypálit třeba dvě DVD na jedno médium.
Píšete, že předchozí verze to nedělaly. Možná je to někde v nastavení, ale co vám brání v tom, abyste dál používal osvědčenou starší verzi?
No, zkrátka jsem "upgreadoval"
Všechno funguje skvěle, jen nevím v čem je tady problém. V nastavení? Nastaveno DVD5 a na posuvníku dole pod vloženým videem zaplněno lehce pod 4 500 MB.
Prostě to nechápu
DVD 5 má sice papírově 4,7GB,ale vleze na něj jen 4,35 GB.Proto ti asi ukazuje málo místa na disku.Já to pálím přes Ashampoo nebo ConvertXtoDVD a jak má něco víc ja k 4,4 GB,už to chce DVD 9.
Ano, nejde mi vypálit vlastně žádný.
Včera jsem si s tím hrál a přišel jsem na jedinou možnost jak to obejít. Zkrátka jsem v počátečním výběru parametrů nastavil ručně nižší kvalitu tak, abych zaplnil cca 4GB DVD. Takže už je to bez problému. Ale jakmile nechám Nero automaticky vyhodnotit místo na disku a nastavení kvality, Nero disk přecení a skončím tam kde jsem psal včera.
Ale opravdu mi nejde do hlavy, kde udělali páni vývojáři chybu Už v počátku před hodinovým kódováním by totiž měl program poznat že je na disku málo místa (disk se vkládá před započením kódování).
Všem díky za příspěvky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.