Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , někde jsem viděl , že když člověk dělá na PC a přijde mu pošta ,tak se mu to zobrazí na ploše něco jako máte poštu , jak to mohu nastavit na w7? Díky za rady
Tak máte-li email na Sezanmu, doporučuju nainstalovat Seznam pošťáka. Nebo používáte-li nějakýho poštovního klienta jako Windows Live Mail, apod., tak většinou jde nastavit, aby se minimalizovali do lišty u hodin a když přijde nová pošta, tak ukáží bublinku nebo alespoň upozorní zvukovým signálem, že přišla pošta...
používám Windows Live Mail . mohu poprosit o radu ,kde nastvit a jak? Děkuju . Dále potřebuju nastavit , aby při odeslání emailu byla dole hlavička + logo firmy . Jak to udělám . Díky
Seznam pošáka používám již dlouho, a jsem s ním spokojený.
Podporuje mnoho klientů, včetně Live mailu.
Windows ive Mail máte spuštěný a dole u hodin je ikonka. Na ni klikněte pravým myšítkem a zvolte Skrýt při minimaizaci. Pak schválně WLM zminimalizujte a uvidíte.
Hlavička se dolů nedává, ta se dává nahoru. No zpráva se musí psát ve formátu HTML, kdy tam vložíte odkaz na logo /které máe na ww stránkách firmy/. Bohužel teď jsem na Linuxu a přesně nevím, jak se to ve WLM nastavuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.