Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová myš

Od: dzoui* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, před pár dny jsem si koupila bezdrátovou myš - Genius DX 7100. Všude jsem se dočetla, že skvěle reaguje na různé povrchy, ale jsem trochu zklamaná, protože na mém dřevěném stole, kde předešlá myš jezdila jako o závod se tato zasekává, nereaguje. Nejlépe jezdí na místě, které je nejvíc jakoby "ošoupané".. Zkusila jsem si koupit podložku pod myš a také to není žádný zázrak. Občas jezdí dobře a pak se stejně zasekne. Neví někdo, které podložky jsou nejvhodnější? Nebo zda je to normální či není chyba v myši?

Díky za rady a názory :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cazal*
hodnocení

0x

Ahoj, dostal jsem k vánocůn bezdrátovou myš s klávesnicí. Myš mám na dřevěném stole a nemá s ní žádný problém. Funguje úplně stejmě jako myš s kabelem. Jinak je to značka A4TECH.

hodnocení

0x

Spíš bývá problém ve dvou věcech:

1/ Myš "nevidí" dobře na přijímač v USB a pak je datový tok nesouvislý a projevuje se sekáním kurzoru

2 Slabé baterie v myši, zkuste dát nové. To že byly třeba nové baterie v příbalu k myši ještě neznamená, že jsou OK

dzoui*
hodnocení

USB přijímač mám strčený v zadu v PC, takže cca metrová vzdálenost, nezlepšilo se to ani pokud jsem ho píchla do předu. Baterii jsem také zkoušela novou a stále stejné. Ale děkuji.

hodnocení

0x

Pokud to není špatným příjmem od přijímače jak psali nade mnou, tak si pořiď nějakou lesklou a JEDNOBAREVNOU podložku. Pokud má myš třeba červené podsvícení, tak na červeném povrchu nejde moc dobře.

doplněno 28.01.13 21:09:

Zkus na chvíli mít pod myší obyčejný bílý papír. Jestli bude jezdit v pořádku, je to podložkou. Jestli bude zadrhávat i na papíře, tak má špatný příjem nebo baterky.

dzoui*
hodnocení

nyní mám černou jakoby látkovou podložku a chvíli jezdí super a chvíli zase zlobí, ale zkusím ještě nějakou lesklou tedy.

dericcaster*
hodnocení

0x

Mám podobnou zkušenost, ale s myší A4Tech G10-770l. Také někdy reagovala pomalu, jindy se kurzor pohyboval jakoby trhaně, nebo tam byly krátké výpadky. No nakonec jsem se dobral k tomu, že dochází k narušování signálu, nejspíš od wi-fi routru, který mám na stole hned vedle. V nastavení myši jsem změnil komunikační kanál a zatím to funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]