Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivirus jakej mam stahnout

Od: onifer* odpovědí: 2 změna:

jakej si mam stahnout antivirus jakej je podle vas nejlepsi.potrebuju neakej kterej mi ochrani dobre pocitac.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Nejdůležitější je zdravý rozum, pak pravidelná instalace aktualizací pro systém a i ostatní programy, dále pak dobře nastavený firewall (pro domácí počítač stačí příchozí připojení zakázat, odchozí povolit) a pak je až antivir.

Já mám dlouholeté vynikající zkušenosti s avast!, který tímto doporučuju. Navíc v nové verzi 7 má opravdu řadu novinek, které konkurence kolikrát ani nemá a už vůbec ne ve svých free verzích. avast! Free může opravdu konkurovat i drahým placneým antivirům.
Pokud by jste avast! nechtěl, tak bych sáhl po ochraně přímo od Microsoftu, a to po Microsoft Security Essentials. Případně bych sáhl po AVG.

Rozhodně nedoporučuju antivir kupovat, chcete-li zabezpečit domácí počítač.

Ideální je mít i antispyware, který de facto avast! i AVG mají, ale není to úplně klasická antispyware ochrana. Tu Vám zaručí třeba Spybot Search&Destroy nebo SUPERAntispyware.

jareek*
hodnocení

0x

Norton Internet Security - ochrani vsechno, samozrejme obsahuje i perfektni antivirus, ale chrani hlavne nebezpeci z internetu

*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]