Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahovat přes torenty

Od: majorka* odpovědí: 13 změna:
Může mi,prosím,někdo vysvětlit,jak stahovat přes torenty? Ale jak pro blba,prosím. Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

b3art*
hodnocení

2x

Na to musíš mít program. Stáhneš si torrent a otevřes si to v tom programu jako je třeba uTorrent ( stahuj.centrum.cz/... ).

A pak si to stáhneš a se staženýma souborama už snad umíš pracovat.

doplněno 24.02.12 17:32:

Pro zlepšení orientace jsem našel návod: bleskovka.cz/... snad bute stačit.

radek32*
hodnocení

2x

1. Stáhneš si na to program (např. Utorrent slunecnice.cz/...)

2. Stáhneš torrent

3. Otevřeš ho v tom programu co sis stáhnul.

4. Můžeš vesele stahovat (jestli se stahuje pomalu znamená to, že ho nikdo právě nesseduje)

majorka*
hodnocení

Super. Díky,snad to zvládnu. Já už si ten utorent dnes stáhla ze stahuj,a pak stáhla i torent a dál nevěděla jak. Mimochodem,ten stáhnutý program mi změnil domovskou stránku na IE. Je to možný?
bena*

Pokud jste instalovala stylem Další>Další> bez jakéhokoliv rozmyslu, tak se nedivím, že Vám to zěmnilo domovskou stránku. DOufám, že jste si do IE nenainstalovala nějaký toolbar (je to taková lišta, většinou ji strkají do instaček, s prominutím, hovada jako google, ASK, Yahoo!, apod.).

Hlavně při instalaci odmítejte různá doporučení nebo recommends, protože to dopadá, jak to dopadá.

Domovskou stránku si změníte tak, že přejdete do Možností internetu a u položky Domovská stránka si zadáte Vaší bývalou domovskou stránku, třeba Seznam.cz. Do nastavení se dostanete tak, že kliknete na ozubené kolečko (Nástroje) a tam vyberete Možnosti internetu.

No a máte-li tam někou lištu, tak ji můžete křížkem zavřít a zakázat, ale doporučuju zrovna ji odinstalovat pomocí Start-Ovládací panely-Přidat nebo odebrat programy (Programy a funkce). Takový brajgl v počítači nemá co dělat. Nejen že to zabírá místo v prohlížeči (Internet Explorer), ale snižuje to i jeho rychlost, stabilitu a ve finále to i ubírá i výkon z počítače.

majorka*
hodnocení

Úplně přesně jste to trefil! Stylem další další jsem jela a ten Google Tolbar tam mám taky. Tu domovskou jsem tam dala normálně Google přes adresu a pak nastavení jako domovskou stránku. Ale trefil jste to fakt přesně. Ženská,no.
bena*

Nic si nevyčítejte, já to znám. Takhle instaluje asi 80% uživatelů. Ale nyní budete už vědět, že si nic podobného jako google toolbar instalovat nebudete a bude o problém(y) míň. Pokud tam máte i jiné toolbary (nástorjové lišty) tak odinstalovat též. A vězte, že prolhížení interentu bude o něco rychlejší.

majorka*
hodnocení

jj mám tam i lištu od Bingu,ta tam už byla od výrobce,tak to vyhazím a hotovo. Zítra se pustím do toho torentu a uvidím,když tak,tak se tu ještě znovu poptám,pokud to nevadí. Díky zatím všem.

já tyhle lidi nenávidím. Udělají klik klik klik a hotovo. A to je pak: "mam zasranej PC","mam pomalej PC" nebo "jak se toho zbavim". A já pak jak vůl furt dokola píšu jak na to. Takovým lidem PC do ruky nepatří *smich*

majorka*
hodnocení

No to víte,takových géniů,jako jste Vy je na světě jak šafránu,a jsou tak nějak předurčení radit nám hlupákům:)
dzordz*

Je to sice celkem od věci, ale když jsem si na to teď vzpomněl: Beno, předevčírem jsem instaloval directx a koukal sem jak puk, když to při instalaci nabízelo.. už nevím co, ale řek bych, že to byl IE9. Nejen chrome je spywarem :P

doplněno 24.02.12 19:59:

Prd, byl to Bing toolbar. Ale i tak, Microsoft si to pokazil :)

bena*

dzordz: Bing Bar snad neposílá žádná data do MS jako google chrome, ne? Ikdyž kdoví jestli to není nějaká kachna s GCh, ikdyž já tomu spíš věřím, než nevěřím... google toho sbírá celkem dost o lidech...

Předpokládám ale že definici spyware znáte, já jsem se tenkrát nechtěně přepsal, protože kolikrát dělám dalších pět věcí kolem a tak mi to uteklo. Chtěl jsem ho nazvat adwarem... ikdyž jak se časem ukázalo, daleko od pravdy jsem asi nebyl, pokud platí to, že GCh sbírá a posílá ta data. Proto když lidi chtěj používat chrome, tak ať spíš používají otevřený Chromium, který je prakticky google chrome s otevřeným zdrojovým kódem podobně jako třeba firefox. Ten je taky s otevřeným zdrojovým kódem.

Jinak když už je tady nakousý Microsoft - tak ten vlastně instaluje do Windowsu spyware - tím je Alexa - z toho se pak počítá tzv. Alexa Rank webových stránek.

Jinak teď mě naštvali soudruzi z MS - instaloval jsem nový počítač jednomu známému a instaloval jsem mu tam nový Skype - co mysíte, že tam je místo google toolbaru nabízeno? Bing Bar. Úsměvné.

Kdyby tam radši nabízeli IE9. To není jen nějaký prohížeč, ale to je vlastně celá platforma, protože ho využívá spousta apliakcí, včetně Skypu, Plochy, Průzkumníku Windows, apod.. A je dobré mít vše aktualizové. Bohužel technicky to asi není možné, protože politika MS je už proti WinXP a tam IE9 nejde nainstalovat. Ledaže by byla verze Skype pro XP a Vista<. Ikdyž teoreticky IE9 by ve WinXP měl jít. Proč ve WinXP běhá dobře nejnovější Opera, Chromium, apod.? Operu a myslím že i snad Firefox a Chromium dokonce rozejdete i ve Windows 2000 v pohodě. Tam MS zůstal u IE6... Je možné, že je to kvůli úplné hardwarové akcelraci. Konkurence má jen částečnou... ale kdoví, kde je pravda. Tu se asi nedozvíme...

fatalwir: Klid, jsme, doufám, solidní a seriózní poradna... Tazatelka to bude příště vědět a bude si dávat pozor, aby si nezatentila počítač.

dzordz*

Ovšem já tu definici neznám :) Tak to asi bude adware, myslel jsem to, co vcelku neškodí, jen se to vnutí spolu s něčím jiným. Je to každopádně taková ztráta důvěry ke své dobré značce, nebo možná naopak zneužití důvěry uživatelů? Úplně v kontrastu s tím, jak mají poslední dobou skvělé, přehledné weby s dostupnými informacemi, stabilní systém, ostatní produkty taky konečně na špici a velmi dobře ovladatelné a příjemné (s výjimkou toho skypu zrovna :x).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]