Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit bezdrátově tiskárnu k notebooku

Od: zuzanka13 odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

pořídila jsem si tiskárnu,hp deskjet 5550,a zapnula bezdrátové připojení,pokusila jsem se tisknout a nic.Notebook mi hlásí že je tiskárna offline,nevíte jak to zprovoznit?Děkuju moc,nevím si s tím rady:(

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tahle tiskárna nemá wifi a je docela stará. Řekl bych, že máte jinou

zuzanka13
hodnocení

Nevím jak se mi to povedlo:) Je to photosmart 5510 e-all-in-one series,doufám že už je to správně:)

A tiskárnu jste nastavila do sítě?

zuzanka13
hodnocení

Upřímně nevím,zapojil ji přítel a odešel,zkusil vytisknout něco u iphonu a šlo mu to,vzápětí jsem zkusila z notebooku a psalo mi to že je tiskárna offline.V návodu je že automatické bezdrátové připojení automaticky nakonfiguruje tiskárnu pro nastavení sítě,mám se řídit pokyny na displeji a poté vložit cd,které nicméně leží zabalené u krabice,myslíte že to jde bez něho?Nebo to mám zkusit udělat?nevím jak moc si s tím hrál nebo ne a nemůžu se mu dovolat:(

Je dost možné, že na pc nemáte nastavenou tiskárnu po wifi, ale třeba přes usb. Nevím, ale být váma tak do toho nehrabu když si to šteluje přítel ;)

zuzanka13
hodnocení

Já vím,to máte určitě pravdu:) ale já potřebuju vytisknout několi smluv a docela to spěchá,v okruhu padesáti km není kde to vytisknout,potřebovala bych si s tím poradit...*hi*

Jo tak to je pech :) Nicméně píšete ze stejného pc jako jeden kolega se kterým teď řeším sítě, to mě docela udivuje...

zuzanka13
hodnocení

Kvůli síti od operátora?Vím:)Včera jsme vedli diskuzi... Jsme na lyžích a venku prší:( Potřebuju ty smlouvy vytisknout podepsat naskenovat a poslat na kolej,znáte tu tiskárnu?Víte jak mám postupovat?

Tu tiskárnu právě neznám, proto nedokážu poradit krok za krokem (naní nad to být fyzicky u problému ;) ), uvidíte zda se najde někdo jiný.

zuzanka13
hodnocení

to máte pravdu,přesto děkuju:)

zuzanka13
hodnocení

Myslím že v počítači problém nebude,to ta tiskárna:(

artik*

otázka je , jestli máte v PC ovladač pro tu tiskárnu . je na cd

zuzanka13
hodnocení

cd do notasu nedám,mám macbook...

zde to řeší:

discussions.apple.com/...

doplněno 24.02.12 12:36:

zde jsou ovladače pro MAC i seznam podporovaných tiskáren:

support.apple.com/...

Zde je to potřeba stáhnout a nainstalovat, pak není potřeba CD

artik*

já to zrovna dělal a ovladač jsem si musel stáhnout z netu ( výrobce tiskárny )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]