Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pořídila jsem si tiskárnu,hp deskjet 5550,a zapnula bezdrátové připojení,pokusila jsem se tisknout a nic.Notebook mi hlásí že je tiskárna offline,nevíte jak to zprovoznit?Děkuju moc,nevím si s tím rady
Nevím jak se mi to povedlo Je to photosmart 5510 e-all-in-one series,doufám že už je to správně
Upřímně nevím,zapojil ji přítel a odešel,zkusil vytisknout něco u iphonu a šlo mu to,vzápětí jsem zkusila z notebooku a psalo mi to že je tiskárna offline.V návodu je že automatické bezdrátové připojení automaticky nakonfiguruje tiskárnu pro nastavení sítě,mám se řídit pokyny na displeji a poté vložit cd,které nicméně leží zabalené u krabice,myslíte že to jde bez něho?Nebo to mám zkusit udělat?nevím jak moc si s tím hrál nebo ne a nemůžu se mu dovolat
Je dost možné, že na pc nemáte nastavenou tiskárnu po wifi, ale třeba přes usb. Nevím, ale být váma tak do toho nehrabu když si to šteluje přítel
Já vím,to máte určitě pravdu ale já potřebuju vytisknout několi smluv a docela to spěchá,v okruhu padesáti km není kde to vytisknout,potřebovala bych si s tím poradit...
Jo tak to je pech Nicméně píšete ze stejného pc jako jeden kolega se kterým teď řeším sítě, to mě docela udivuje...
Kvůli síti od operátora?VímVčera jsme vedli diskuzi... Jsme na lyžích a venku prší
Potřebuju ty smlouvy vytisknout podepsat naskenovat a poslat na kolej,znáte tu tiskárnu?Víte jak mám postupovat?
Tu tiskárnu právě neznám, proto nedokážu poradit krok za krokem (naní nad to být fyzicky u problému ), uvidíte zda se najde někdo jiný.
zde to řeší:
doplněno 24.02.12 12:36:zde jsou ovladače pro MAC i seznam podporovaných tiskáren:
Zde je to potřeba stáhnout a nainstalovat, pak není potřeba CD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.