Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezonance z repro?

Od: rodaxx* odpovědí: 3 změna:
Zdravim ...mám tento problém ...mám zapojené PC přes Receiver na zvuk 5.1 ale když pustím receiver tak z repro jde divný zvuk...takové bzučení ...můžete mi nějak poradit co s tím? předem děkuji za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V první řadě zkus zapojit obě zařízení (PC i receiver) do stejné zásuvky. Pokud to nepomůže, můžeš zkusit odpojit přívod televizního signálu, zkrátka vytáhnout ten koaxiální kabel ze zásuvky.
rodaxx*
hodnocení

jasně to jsem vše zkoušel ...když vytáhnu TV tak je po bzučení...TV je totiž jinak uzemněná než zásuvky ...tak jsem vytáhl nulák ze zásuvky prdnul ho na stínění u TV kabelu ...to pomohlo dost ale když to vokouřim tak je to pořád slyšet...myslel jsem nějaký profi trik ale stejně díky.
rodaxx*
hodnocení

a právě TV se mi vytahovat stále nechce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]