Nejste přihlášen/a.
Zdravím
chtěl bych se zeptat, v jakém programu se dá udělat DVD video? - jen převod, sestříháno už mám. Myslím tím tohle, pokud mám několik většinou "mpg" videí a chci z nich udělat DVD - a pak vypálit. Tzn. vznikne finální produkt, a to jsou dvě známé složky AUDIO_TS a VIDEO_TS.
A za druhé v čem se dá vytvořit DVD menu? Vlastní pozadí+klasická klikací okýnka - jako nabídka (co přehrát, např. film, bonus..atd). Pokud možno nějaký free program.
Velice děkuji za odpovědi.
Zrovna včera jsem to také řešil, Nero mi nějak zlobilo (v tom to jde taky). Nakonec jsem stáhl DVDStyler a pohoda, jednoduchý a bezplatný program.
DVD styler vypadá skvěle, je to přesně to co potřebuju.
Měl bych ještě jeden trochu jiný dotaz. Jak vytvořit video z fotek taktéž v mpg. Ale aby nedošlo moc ke ztrátě kvality fotek, aby nebyly rozmazany, nebo alespoň minimálně. Jaké jsou programy? Ve windows movie maker to lze, celkem jednoduše, leč výsledek je zhoršená kvalita (rozmazáno).
Doporučte, děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.