Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtel bych se zeptat mam 4 jadrový procesor amd phenom 955 při par manipulacich jsem nechtene ohnul par jehel ale procesor zatim frči. ale zajimalo by me jestli by se mi vyplatilo upgradovat procesor na 6 jadro amd . chci to využivat na hry a sem tam nejaky programy na hry gpu mam gtx 560 a nektery hry mají občas takove proužky nevim jestli to dela procesor nebo že by nestačily 4gb ram? diky
maji to jen nekteré hry jde o to jestli se vyplati investice do nove zakladni desky a osazovat ji phenomem x6 nejsem naročný hráč na detailní hraní a ne prachač abych vsadil na intela)
česká
Další takový co zaspal dobu LOL. Já jen, že "jehly" Pentium už dávno nepoužívá
LOL AMD zaspalo dobu
hanher : všechno ví, všechno zná, ale neví o čem se píše
doplněno 24.02.12 06:55:nejprv jsem myslel, že píšeš že AMD s jehlami je typický český výrobek od Vietnamců
Zdravím ,tak se dívám že vám hodně pomohli ,,rádci". Ja mám Phenom.II X4 955 jako vy a pokud to 6ti jádro o kterém uvažujete nebude na stejné frekvenci tak přínos nepřinese,spíš naopak. Díval bych se pouze na frekvenci ,ale podle mě je plně dostačující. I když já je mám na 3,7Ghz bez navyšováni V. a běží v pohodě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.