Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šestijádro nebo čtyř jadro amd

Od: kolib01 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chtel bych se zeptat mam 4 jadrový procesor amd phenom 955 při par manipulacich jsem nechtene ohnul par jehel ale procesor zatim frči. ale zajimalo by me jestli by se mi vyplatilo upgradovat procesor na 6 jadro amd . chci to využivat na hry a sem tam nejaky programy na hry gpu mam gtx 560 a nektery hry mají občas takove proužky nevim jestli to dela procesor nebo že by nestačily 4gb ram? diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

"takovými těmi proužky" myslíš jako trhání? jestli ano tak si zapni vertikální synchronizaci

fidonet*
hodnocení

0x

*haha* čeho jehel? LOL AMD LOL jehly? LOL, nezaspali dobu?

kolib01
hodnocení

maji to jen nekteré hry jde o to jestli se vyplati investice do nove zakladni desky a osazovat ji phenomem x6 nejsem naročný hráč na detailní hraní a ne prachač abych vsadil na intela:))

hanher*
"čeho jehel? LOL AMD LOL jehly? LOL, nezaspali dobu?"
Typicky čeká věta, který každý porozumí...
doplněno 23.02.12 19:11:

česká

fidonet*

*haha* Další takový co zaspal dobu LOL. Já jen, že "jehly" Pentium už dávno nepoužívá *haha* LOL AMD zaspalo dobu *haha*

hanher : všechno ví, všechno zná, ale neví o čem se píše

doplněno 24.02.12 06:55:

nejprv jsem myslel, že píšeš že AMD s jehlami je typický český výrobek od Vietnamců *haha*

sinner

Zdravím ,tak se dívám že vám hodně pomohli ,,rádci". Ja mám Phenom.II X4 955 jako vy a pokud to 6ti jádro o kterém uvažujete nebude na stejné frekvenci tak přínos nepřinese,spíš naopak. Díval bych se pouze na frekvenci ,ale podle mě je plně dostačující. I když já je mám na 3,7Ghz bez navyšováni V. a běží v pohodě...

kolib01
hodnocení

Mě se takt nepodařilo zvyšit zřejme nemám dobrý kus:) ale s tou gtx 560 mi vykon spadl tak nevim jestli na tom je procak dobře

tomasgulas
hodnocení

0x

Teď zrovna instaluji jednoho Phenoma s Linuxem pro zákazníka :) Na hry bych si klidně nechal to čtyřjádro. Myslím, že hry zatím více jader až tak moc nepoužívají, resp. ne úplně optimálně. Spíše specifické programy, ale ty jsi nezmínil, mluvíš o hrách. Já bych to nechal tak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]