Nejste přihlášen/a.
Mám modem od O2 Huawei E173 + simkartu. Modem se simkartou jsem vložil do notebooku a provedl instalaci. Stávající bezdrátovou síť jsem zakázal. Odinstalovat ji neumím, zákaz snad stačí.Když však spustím O2 průvodce připojením a zadám PIN, tak se připojení žádné nekoná. Už jsem to celé restartoval i přeinstaloval a pořád mi to nejede. Co s tím?
doplněno 23.02.12 19:09:Tak jsem zavolal na linku O2 a oni mi řekli, že internet spustí až zkontrolují smlouvu, kterou jsem s nimi uzavřel, jestli je vše v pořádku. Já jsem si ten internet sjednal po telefonu, dnes mi PPL dovezla balíček s modemem, SIM kartou a smlouvu, kterou jsem podepsal. Myslel jsem si, že aktivace proběhne ihned po instalaci a ono ne. Ti mě tak vytočili!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.