Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvukové zařízení neexistuje

Od: mprochazka odpovědí: 8 změna:

v ovladacích panelech mi to píše zvukové zařízení neexistuje . a chci si stáhnout realtek ale nevím jaký a tak sem si stáhl everest a tam není zvuková karta. jako kdyby nešla najít . nevím co dělat. poradte .pls

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Pokud máte integrovanou zvukovou kartu na základní desce, tak si zjistěte značku a typ základní desky a stáhněte si ovladače na oficiálních stránkách výrobce desky.

Pokud to je zvokova přídavná (do PCI slotu), tak ji vyndejte a opište co nejvíce údajů. To pak vložte do vyhledávače nebo to sem vložte a přímo to najdeme.

mprochazka
hodnocení

Skusil jsem to a naistaloval, ale pořád to po restartu počítače nic neudělalo a zvukové zařízení pořád neexistuje. Nic se sestalo .!

cinematic*

Pokud je řeč o integr. zvukovce, musíte ji mít také povolenou v BIOSU. Napište model vaší základní desky.

jimmyfloyd*

je možné že většinou u notebooku taky spálenou integrovanou.

za 300kč zvukovku do usb a je vyřešeno...

prochazka*
hodnocení

ale to není u notebooku

ahasver4*

Tak jestli do stolního,tak tady u nás stojí přídávná zvukovka stovku.To jen kdyby se Vám to nepovedlo vyřešit a ta integrovaná byla v háji...

jimmyfloyd*

nejlevnější řešení, a je úplně jedno do čeho se to dá...

a hlavně žádný servis pokud je člověk pc uživatel jenom, zastřčím do pc najde si to samo ovladače , popř vložím cd . pak do toho zasunu kabel od repro a je opraveno .

hodnocení

0x

řešil jsem podobný problém,bohužel pomohl až reinstal OS

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]