Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 all in one

Od: hanicka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chtěla by se zeptat, zda někdo slyšle o Windows 7 all in one,

K čemu to je dobré jestli se mohu ještě zeptat? to jako přepínám mezi 9 win. dle potřeby, nebo to je jako sloučený do jedné nové vizualizace?

Vím, že zním asi jako úplná hlupaňa a taky sem :) ale byla bych moc ráda, kdybyste mi to trochu přiblížili, nebo hodili nějakej odkaz kde si o tom něco přečtu popřípadě zda to někdo má nainstalované v notebooku.Děkuji

Windows 7 all in one

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Haničko,ani po tom raději nepátrejte...Hezkej obrázek,co?Všechny systémy W7 pohromadě...Já se nebudu ptát odkud ten obrázek máte,jen napíšu,že takhle seřazený to může být jen nelegální.A že to nikdo nainstalovaný na notebooku nemá,to se spolehněte..:)

doplněno 23.02.12 12:11:

A chcete odkaz?Tak si něco přečtěte o warezu...Co je to za nemoc...

hanicka*
hodnocení

Ahojky,já jsem myslela jako odkaz ke přečtení,nějakou recenzi co to vlastně je, ne kestažení.Prostě nechápu jak je možné mět 9 win v jednom pc,to je možné?Nechápu co to vlastně je...

ahasver4*

Asi takhle...Existují bohužel stránky,kde se programy,filmy a podobné prostě kradou.Jmenuje se to warezové stránky.Najděte si o tom něco,já myslím,že na vysvětlenou to stačí.Nerad bych se o tom rozepisoval.Jsou to prostě zlodějské stránky...

hanicka*
hodnocení

ale já přece vím co jsou warezové stránky :), ale nechápu co je toto win7 all in on za program nebo jak bych to nazvala,za celkový OP systém s 9 windows-sama... co to přesně je,to jako když chci xp tak to přepnu a mám xp nebo co to vlastně je

ahasver4*

Když Vám přesně popíšu co to je,tak poruším pravidla poradny,protože by se to dalo brát jako návod...A to nechci...Já Vám to písnu do Vnitřní pošty...:)

doplněno 23.02.12 13:08:

Už zpráva míří k Vám...

xxxx*

Nainstalovaný to nikdo celý nemá, jen z jednoho DVD se dá nainstalovat a vybrat jeden, který se pak na pevný disk PC celý systém nainstaluje. To je vše.

hanicka*
hodnocení

aha tak toto to je*palec* uz tomu rozumím,tak to nepotřebuji*hi*

S dostatečným počtem pevných disků a diskových oddílů můžete mít nainstalováno třeba deset operačních systémů. Pokud budete mít ke všem licenci, není s tím problém. Časem se vám na jednom PC může sejít Windows XP, Windows Vista a Windows 7 a třeba ještě nějaký ten Linux.. Instalovat ale 5x Windows7 v různých edicích moc smyslu nedává.

Na originálním DVD s instalací Windows 7 jsou všechny verze. A nainstaluje se ta, ke které máte platný licenční kod.

Výše uvedený obrázek je z nelegální verze instalčního disku.

Tak nějak, na disku jsou všechny verze, ale dá se nainstalovat pouze jedna. Legální verze ovšem vypadá trochu jinak.

Jen tak pro zajímavost, pokud bys chtěla mít na počítači naistalováno více systémů, klidně třeba 100, samozřejmě legálních, tak to umí Acronis Disk Director 11 Home - OS Selector

acronis.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]