Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook nejde zapnout - oprava systému

Od: ds23* odpovědí: 3 změna:

Dostal jsem netbok acer aspire one kav60.Byl na něm poškozený systém win xp home.Přes Alt+F10 jsem dal opravit systém.Původní složky uživatelů jsem nechal umístit do C:BACKUP a po restartu počítač naběhl, všechno vypadalo v pořádku a potom se začal ukládat sám do režimu spánku.Od té doby už ho nemůžu nahodit, ani bios, nic. Zkoušel jsem krátký stisk startovacího tlačítka, dlouhý stisk.Dokonce jsem vydělal i baterii a pořád je to to samé, na chvilku se rozběhne disk, rozsvítí se kontrolka a pak všechno zase zhasne, cca 2 vteřiny.NEvím už co dál.Díky David

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

machal02*
hodnocení

0x

příčin v tomhle případě může být víc vadná baterie biosu vadný HDD základní deska chyba windows i kdaž se po opravě jevila jako by bylo vše v pořádku a jiné bohužel takhle na dálku se špatně radí

ds23*
hodnocení

Jansě, ale chyba windows by sice vyřadila PC, ale do biosu bych se měl dostat, ne?

doplněno 23.02.12 11:22:

a ten HDD, je to možné, ale je to novější stroj a že by odešel právě při instalaci, to se mi moc nezdá ... :(

machal02*
hodnocení

0x

podle dalšího popisu může být chyba ještě v napájení ( vybitá baterie a zdroj ji nenabijí)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]