Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpěv nahrát do Pc

Od: ivy5® odpovědí: 1 změna:

Mám písničky midi-jak můžu nahrát zpěv a uložit si to do PC?Nšěkdo v TV říkal,že snad existuje nějaký kabel,který můžu vrazit rovnou do PC a nahrávat ale jak přesně?-nebo jinou radu -potřebuji jen pro zkoušky doma a abych mohla i poslat kolegyni děkuji

doplněno 23.02.12 01:55:

Nahrát můj zpěv do té midi nahrávky co mám a ten kabel jsem myslela na mikrofon který mám.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Midi skladbu zkonvertovat do formátu Wav pomocí Midi To Wav stahuj.centrum.cz/..., pak ji vložit do Audacity slunecnice.cz/.... V Audacity mikrofonem nazpívat další synchronní stopu, záznamy smíchat a exportovat např. do MP3, Wav ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]