Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám normální stolní pc, a mám wifi router, ale nevím, jak se jmenuje to zařízení, které propojí router s PC? Kolik to stojí, kde se to dá koupit? Pardon, ale moc o tom nevím
Buď se tomu říká síťový kabel :D nebo pokud chcete připojit PC přes WiFi, tak to může být interní WiFi karta do PCI nebo WiFi USB adaptér.
USB wifiny josu naprd, hodně se přehřívají, navíc nejsou tak silné jako interní. navrhuju hledat interní PCI wifi kartu do počítače - alza.cz/...
Samozřejmě nejlepší by bylo připojení přes kabel, ale pokud to z vážnějších důvodů nejde, tak přres wifi. Ale kartu prosím interní, ať to stojí za to. Ty USB vážně nejsou tak dobré. To je tak pro notebooky, které nemají wifinu v sobě a nemají ani PCMCIA zásuvku.
Tuhle wifi kartu mám už nějakou odbu a jsem spokojen. Vlastně celou domácí síť mám vybudovanou na TP-Linkách.
Bena- usb wifiny jsou bez problémů, pokud si nevybereš něco s interní antenou která má horší příjem (což je logické- jaká anténa může být u zařízení velikosti flashky) tak je to úplně v pohodě. Takže pokud se tazateli může hodit wifi usb které může přehazovat na jiné pc a ne každý se hrabe v pc aby si tam dal kartu tak je pro něj vhodná. Zrovna tu co uvádíš tak se dá sehnat třebas Tenda usb s 3 dBi antenou za cca 280
dvtech.shop.ekatalog.biz/...
dvtech.shop.ekatalog.biz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.