Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WIFI- připojení k PC

Od: quiiidoooo odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám normální stolní pc, a mám wifi router, ale nevím, jak se jmenuje to zařízení, které propojí router s PC? Kolik to stojí, kde se to dá koupit? Pardon, ale moc o tom nevím :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Buď se tomu říká síťový kabel :D nebo pokud chcete připojit PC přes WiFi, tak to může být interní WiFi karta do PCI nebo WiFi USB adaptér.

quiiidoooo
hodnocení

Takže něco takového? wifi-shop.cz/...

Jo to je ono připojí se to přes USB nainstalují se ovladače a mělo by to fungovat.

bena*

USB wifiny josu naprd, hodně se přehřívají, navíc nejsou tak silné jako interní. navrhuju hledat interní PCI wifi kartu do počítače - alza.cz/...

Samozřejmě nejlepší by bylo připojení přes kabel, ale pokud to z vážnějších důvodů nejde, tak přres wifi. Ale kartu prosím interní, ať to stojí za to. Ty USB vážně nejsou tak dobré. To je tak pro notebooky, které nemají wifinu v sobě a nemají ani PCMCIA zásuvku.

Tuhle wifi kartu mám už nějakou odbu a jsem spokojen. Vlastně celou domácí síť mám vybudovanou na TP-Linkách.

Bena- usb wifiny jsou bez problémů, pokud si nevybereš něco s interní antenou která má horší příjem (což je logické- jaká anténa může být u zařízení velikosti flashky) tak je to úplně v pohodě. Takže pokud se tazateli může hodit wifi usb které může přehazovat na jiné pc a ne každý se hrabe v pc aby si tam dal kartu tak je pro něj vhodná. Zrovna tu co uvádíš tak se dá sehnat třebas Tenda usb s 3 dBi antenou za cca 280
dvtech.shop.ekatalog.biz/...
dvtech.shop.ekatalog.biz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Připojovat stolní PC přes wi-fi je nesmysl, pokud to není bezpodmínečně nutné. Drát je drát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]