Tak jsem si nechala okopčit originál text s obrázkem ,který jsem si doma z PC vytiskla. Krásné barvičky paráda. Šla jsem s tím k jednomu borci tady ,že to chci okopírovat a pak dát do folie. Tak mi to po 15ti minutách milostivě vytiskl (čekal až se kopírka nahřeje či co..). Málem mě myli...Vylezlo něco vybledlýho co se originálu podobalo hodně málo...jako bych to nechala na sluníčko vyšisovat.. Přikládám fotku -to nahoře je originál, to dole je jeho kopie.Zaplatila jsem mu dvacku jak chtěl a hrozně se divil,že dál kopčit nechci. Když jsem se ptala proč je to tak vybledlý,tak prý kopie nikdy neni jako originál,kdybych mu přinesla disketu tak by to prý bylo lepší.. Kámoš se mě směje, že za dvacku mi klidně vytiskne papíry 1:1 barevně.. Jaký máte názor?Lhal mi,nebo to tak je?
s dobrou kopirkou a dobrym nastavenim by to nemuselo byt az tak poznat, ale je jednodussi to vytisknout na horsi tiskarne (z originalu). Vysledek z tiskarny bude vzdy lepsi.
Nelhal, nikdy nebude originál stejný, záleží sdost na nastavení ale úplně stejný to prostě nebude. Moc nechápu co tu řešíte, doneste to na disketě a tiskněte rovnou z toho. P.S. laserovky se vždycky zahřívají a to jak nové tak staré (staré dýl) a to už z principu jakym fungují :P
slunicko1979*
Nikdo se tě neprosil aby si odpovídal,pokud to nechápeš proč to řeším (e) tak to je snad jen tvoje věc. Já chtěla vědět rozdíl jaký v tom je. Pane chytrej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.