Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV v PC - USB nebo PCI?

Od: petroch25® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci si pořídit dosvého pc televizi, a nevím jestli je lepší koupit DVB-t přijímač doUSB nebo klasickou TV kartu do PCI slotu nebo PCI e.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Přiklonil bych se k USB verzi - je levnější, naprosto bez problémů, přenosná a už není problém ani HDTV.
hodnocení

a mám si pořídit spíš dražší nebo lebnější (do 300kč)

no určitě bych šel radš do dražšího, kvůli kvalitě. A taky se příkláním k USB. Až vás přestane bavit PC a budete se někde chtít dívat na notebooku, nemusíte nic řešit ;)

ladinpraha*
hodnocení

2x

Už tu bylo několik diskuzí na toto téma. Já vždy preferuji interní TV kartu PCI nebo PCI-e, do NB ExpressCard. Většina těch, kteří TV karty používají, se shoduje na jediné značce - AverMedia.

Mám kartu jak do USB k notasu na cesty tak i do PCI a ta má o trochu větší citlivost proti USB. Obě mám AverMedia a fungují dokonale.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]