Nejste přihlášen/a.
Existuje nějaká softwarová náhrada za Atitray tool? Myslím tím tu vlastnost , aby šel automaticky regulovat ventilátor GR karty , podle výše teploty? Např. aby po dosažení 50 st. se spustil ventil. na 100% a po snížení teploty zase otáčky klesly např. na 40% .
Ati tray mě u nových ovladačů nezobrazuje možnost řídit si teplotu . Nový CCC pouze umí nastavit fixní velikost otáček .
Díky za tip , bohužel speedfan mě zobrazuje pouze telplotu gr. karty , otáčky zobrazeny nejsou
Otáčky mám zobrazeny pouze u větráku CPU . Ještě prozkoumám podrobněji nastavení speedfanu , jestli by uměl zvyšovat i nezobrazené otáčky stylem procent x teploty . např. když t. dosáhne 55st. zvedne otáčky na 100% a po snížení t. pod 55st. sníží otáčky např. na 50% . Tak to šlo podobně v atitraytool . škoda , že s novými catalysty ATT nefunguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.