Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné zobrazování web. stránek

Od: frantisekpetru* odpovědí: 3 změna:

V čem je problém se zobrazením web. stránek, když při prvním načtení se zobrazí normálně (obr.1) a při načtení jakékoliv jiné stránky ze stejného webu už se zobrazuje vždy špatně (obr.2). Je jedno jestli novou stránku dám zobrazit ve stejném okně, v novém okně či v nové záložce. Dělá mi to Internet Explorer i FireFox.

Špatné zobrazování web. stránek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

frantisekpetru*
hodnocení

ještě ten obr.2

Špatné zobrazování web. stránek #2
bena*

Koukám, že na druhém obrázku je zapnuto tzv. Kompatibilní zobrazení /je to ta ikonka roztřeženého papíru vedle adresního řádku, kam se píše www/. Zkuste na něj kliknout a pak stárnku ozobrazit znovu.

Jinak by neškodilo občas počítač uklidit pomocí programu CCleaner. Vyčistěte jak disk tak i registr.

Špatné zobrazování web. stránek #3
frantisekpetru*
hodnocení

Kompatibilní zobrazení jsem několikrát zkoušel - nepomohlo (právě proto asi potom na té stránce zůstalo zapnuté).

CCleaner používám pravidelně (cca 1-2x týdně) a samozřejmě jsem spustil i při zjištění tohoto problému - nepomohlo
Občas použiju navíc i "čistič zbytků" v RevoUnistalleru (vždycky něco najde i po použití CCleaneru - nebo i obráceně CCleaner najde po použití RevoUn.).

Ale problém asi nakonec bude přímo na inkriminovaných stránkách (navštívil jsem je dnes poprvé), do té doby žádné problémy nebyly a na žádných jiných taky nic, jen a pouze DHGate.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]