Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje wifi - proč?

Od: srpic odpovědí: 3 změna:

Zdravim,

nejde se mi připojit k domácí bezdrátové síti i když jsem k ní byl včera připojen a vše fungovalo v pohodě. Dnes, když jsem se chtěl připojit, mi to napsalo, že připojen jsem, ale připojení k internetu není k dispozici a nezobrazuje se mi název sítě, ale Neznámá sít a typ sítě není domácí, ale veřejný. Router je Asus, ale ostatní počítače jsou normálně k internetu připojený. Typ šifrování je WPA na heslo. Předem děkuji za jakoukoliv radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raxse
hodnocení

0x

Skusil jsi router zapojit a odpojit od el. sítě?

Jestli se přes Wifi k routeru připojíš z jiných počítačů, tak bude chyba nejspíš v počítači, kterým se připojuješ (třeba odešla bezdrátová síťová karta) . Těžko takhle posoudit.

srpic
hodnocení

Zkoušel a stále nic, ale na ostatní bezdrátově sítě se připojim, tak to mi karta nemohla odejít, jenom na tuto síť se mi nejde připojit.

machal02*
hodnocení

0x

mohlo dojít k poškození síťové karty jak bylo napsáno ale taky mohlo dojít jen k chybě pokud používáte notebook jsou na některých tlačítka kterými ze zapne a vypne wifi to je první možnost pokud používáte klasické pc nebo i notebook můžete se pokusit o opravu poradím vám jenom Windows xp jak je to přesně v jiných to jsi nejsem jistý takže WINDOWS XP otevřete si ovladací panaly síťová připojení bezdratové připojení a dejte opravit pokud by to nepomohlo nainstalovat ovládače síťové karty a pokud by nepomohlo ani tohle tak se může opravdu jednat o problém ze síťovou kartou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]