Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekani pc pri zapnuti tiskarny

Od: petr124* odpovědí: 3 změna:

Mám problém už od doby, kdy jsem koupila tiskárnu. Zapojená i nainstalovaná je dle mě správně...Ale pokaždé, když ji zapnu, tak se sekne PC tak na 10 minut a vůbec nereaguje...A i když tiskárnu vypnu, tak se na chvíli sekne...Dělá to pořád.
Nevíte, čím to může být?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirek333*
hodnocení

0x

Zkuste jiný USB port, jiný kabel a aktualizujte ovladač tiskárny (nebo alespoň přeinstalovat). Napište podorbnosti k vašemu vybavení - verze OS, typ tiskárny.

petr124*
hodnocení

Vše, co píšete jsem již vyzkoušel a stejně nic.

Tiskárna se jmenuje Canon MP 550 a Pc mám Acer aspire M3203, Windows 7 Athlon 2x2, 3G, DDR 2, 604 GB, DVD super multi, WGA Ati radeon, hd 5570 1024mb.

Prosím poraďte mi, nevím, čím to můžen být. Děkuji.

mirek333*
na stránkách výrobce je nejn. ovladač verze 1.03, máte jej? (mp550swin103ea24.exe)pokud není konflikt ještě s řadičem USB ve správci panelů, pak bych se začal dívat do prohlížeče událostí (hledejte "eventvwr" přes nabídku Start). Jsou tam různé hlášky a varování. Třeba na ně o přijdete. qtl { position: absolute; border: 1px solid #cccccc; -moz-border-radius: 5px; opacity: 0.2; line-height: 100%; z-index: 999; direction: ltr;}qtl:hover,qtl.open { opacity: 1;}qtl,qtlbar { height: 22px;}qtlbar { display: block; width: 100%; background-color: #cccccc; cursor: move;}qtlbar img { border: 0; padding: 3px; height: 16px; width: 16px; cursor: pointer;}qtlbar img:hover { background-color: #aaaaff;}qtl>iframe { border: 0; height: 0; width: 0;}qtl.open { height: auto; }qtl.open>iframe { height: 200px; width: 300px;}

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]