Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Html v WYSIWYG editoru?

Od: vojtisekitrm* odpovědí: 7 změna:

Ahoj už mám napsané nějaké kody od kamaráda a potřeboval bych je upravit n nějakém editoru. Už mám dva editory a ani jeden nebyl schopen moje normálně v prohlížeči zobrazitelné html otevřít .. jeden se zasekl při volbě otevřít a druhý mi napsal nečekaný formát a když do něj vložím svůj html jako text tak je vidět v editoru jen obrázek pod kterým je ten kó a když to otebřu jako přez publicpage tak to vypadá tak jak má. teda nemá ale v tom editou to nemohu upravit .. nevíte někdo o nějakém wysiwyg editoru co otevře html a dokáže ho upravit graficky?

děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobry den, napiste jake editory jste pouzil, popripadne vlozte kod, to je celkem podivne, treba je v nem nejaka zavazna chyba

punkturtle*
hodnocení

0x

Já na drobné úpravy používám Kompozer nebo SeaMonkey, obojí v pohodě. Není nad to si ale kód napsat sám, a na to mám nejraději Bluefish editor nebo Geany. Nevím, zda tyto aplikace mají také variantu pro windows, ale kompozer asi ano. Zkuste to.

Kdyby bylo potřeba pomoct se samotným kódem, rád poradím.

doplněno 22.02.12 08:53:

Edit: teď koukám, že kompozer pro windows je ke stažení zde:

kompozer.net/down/...

Koukám, že ten Kompozer je hodně podobný NVU

hodnocení

0x

Pokud máš nějaké kódy - ty kódy musí být vloženy v html stránce, teprve potom je zobrazí prohlížeč.

A jen tak na okraj - pokud je kód napsaný tak jak tvůj příspěvek, tak se vůbec nedivím, že to nejde. V kódu musí musí být vše napsané úplně přesně - písmenka, mezery, interpunkce.

Pro mike007 - Kompozer je tuším pokračovatel nebo odbočka NVU, protože NVU je tuším svobodný softwear.

bena*

Vývoj NVU utichl a vlastně se zastavil a jeho nástupcem se stal právě KompoZer.
De facto stejný osud kdysi postihl StartOffice, kdy se nástupcem stal OpenOffice.org. Nyní to vypadá, že kvůli žabomyším válkám původních vývojařů OOo s ORACLEm nahradí OOo LibreOffice.

jamaca: Překnej překlep s tím softwearem.. :D ale to bych nechal radši na léto :)

Bena - Bodejť by jsis nerýpnul - mě je jasný že je to General Public License, chtěl jsem to napsat srozumitelně. Ovšem expert se ozval - pardon, omlouvám se za nepřesné označení licence.
bena*

jamaca: Nevím, jeslti jste to dobře pochopil... vy jste napsal svobodný softwear... tomu softwearu jsem se zasmál... softwear by v doslovném překladu znamenalo něco ve smyslu jemný nebo lehký oblečení... no a hned jsem si vzpoměl na jaro a léto :)
Jinak víte, jaký já mám názor na tykání si s lidmi, který neznám...

A jestli jste doteď nevěděl že programové vybavení počítače je software, tak to se omlouvám, že jsem zkazil "radost" a že jsem tady udělal menší guláš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]