Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program WORD zdarma?

Od: kajdzaska* odpovědí: 7 změna:

Potrebovala bych nekde stahnout program s WORDEM, nejlepe bezplatne..Poradi nekdo?Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

OpenOffice.

Word bezplatně neseženeš.

souhlasím s jenykem OpenOffice je nejlepší free kancelářský balík který na domácí použití stačí uplně bohatě

Zatím se mě nestalo, že by mě na něco OpenOffice nestačilo. Jak Calc tak Writer mě osobně naprosto vyhovují.

Co tak různě čtu na netu, asi se stává, že na něco OpenOffice nestačí a nastupuje Microsoft Office, ale co jsem nastudoval, jedná se spíše o firemní sféru.

hodnocení

2x

Nikdy jsem nechtěl nic jiného než MS OFFICE, jelikož v tom pracuji hromadu let. Jenže nedávno jsem kupoval netbook na kterém nebylo nainstalováno vůbec nic. Do sady MS Office se mi nechtělo investovat a tak jsem zkusil bezplatné OpenOffice. Mohu ti říct, že se mi v tom dělá snad lépe.

Starter určitě nestahuj. Obsahuje to jen ořezaný Word a Excel. V čem budeš otevírat třeba Powerpointové prezentace atd.? ... OpenOffice je jasná volba.

hodnocení

1x

Můžeš zkusit Office Starter. Je to omezená verze kancelářského balíku od Microsoftu:

downloadcrew.com/...

bena*

V počítači by měl být předinstalován WordPad, což je jednoudšší Word.

Jinak již tu někdo psal, doporučuju OpenOffice.org (Word se tam jmenuje Writer) - ke stažení zde: openoffice.cz/... - doporučuju stáhnout verzi s javou a stáhnout si k tomu český slovník.
Nebo můžete zkusit LibreOffice (zde se Word jmenuje taky Writer) - ke stažení zde: cs.libreoffice.org/... - zde stáhnout LibO 3.5.0 a smaozřejmě češtinu k ní.
Případněmůžete zkusit progam Abiword - ke stažení zde: abisource.com/...

Nebo můžete si nainstalovat již spiderem zmiňovaný Microsoft Office Starter, ale já si myslel že se dává pouze předinstalovaný. Kžadopádně tenhle očesaný okleštěný Office pro běžného uživatele postačí. Ale na druhou stranu, proč se omezovat, když konkurence nabídí totéž a navíc zdarma. Utrácet za softwrae je podle mého názoru nesmysl, existuje-li alternativa, která je zdarma.

naprostej souhlas proč třeba platit X tisíc za photoshop když můžu mít českej Gimp zdarma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]