Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem se spustenim hry

Od: ptacnicek* odpovědí: 11 změna:

Dorby den, chtel jsem se zeptat jestli jde nejak udelat aby mi sla na pocitaci hra FruitNinja. Tuto hru jsem stahl nainstaloval a pri spusteni mi to vyhodi okynko s textem : "Program nelze spustit jelikož v počítači chybi MSVRC100.dll. Pokuste se tento problem vyresit preinstalaci programu." Jde to nejak udelat by to slo? Zkousel jsem tuto chybejici cast stahnout zvlast a dat tam kde je hra nainstalovana a bohuzel to taky neslo. Predem diky za odpoved. Mimochodem kamosovi to na Viste slape bezproblemu a mi na w7 ne. :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měvo by postačit nakopírovat uvedenou knihovnu do adresáře Windows/system32

dll-files.com/...

ptacnicek*
hodnocení

mi to pise ze to chce zaplatit ale, jde to stahnout zvlášť z nejakeho bezpecneho zdroje? nechci moc zvrtat

Zkus tady, jde to:

uloz.to/...

ptacnicek*
hodnocení

dekuji, ale divam - li se do slozky windows / system 32/ tak tam vidim ze ten soubor msvcr100.dll tam je ...mam ho prepsat? nechci neco podelat.

No to bude trochu problém. Takže je asi několik možností. Buď ta aplikace očekává uvedenou knihovnu v jiném adresáři nebo požaduje jinou verzi této knihovny. Zkusil bych původní knihovnu přejmenovat třeba na msvcr100.dllorig a nakopírovat tam tu staženou a vyzkoušet. Případně se podívat na tom PC, kde to čšlo, kde je daná knihovna umístěna. Může být ve vícero složkách.

ptacnicek*
hodnocení

pri prejmenovani stare knihovny a nakopirovani te nove mi to hlasi uplne stejny problem

doplněno 21.02.12 20:21:

takze ta aplikace pozaduje tuto knihovnu nekde jinde. jenze jak poznat kde

Jak jsem už psal minule, podívat se na druhém PC, kde všude je. START - Hledat ...

Na tom počítači s Vistama u kamaráda.

ptacnicek*
hodnocení

to asi ted nepujde likoz ten bude na 2 tydny nedostupny. Ale zkusil jsem to nakopirovat tam kde byla tato hra nainstalovana, pote spustit, zacalo mi to hlasit tu samou chybu akorat s MSVCP.dll . I pres stahnuti tadytoho souboru a nakopirovani mi to vyhlasilo chybu.. Tentokrate jineho puvodu : "Aplikaci (0xc000007b) se nepodarilo spravne spustit. Kliknutim na talcitko OK aplikaci ukoncite. "

Bohužel, tak tady s tím dál nehnu. Můžu poprosit o zdroj, odkud byla hra stažená?

ptacnicek*
hodnocení

urcite : thepiratebay.se/... . Tady pres torrent. Samozrejme jsem to zkousel stahovat z vice zdroju atd. Vsude ta sama chyba. :) Nemuzes treba zkusit tuto hru nainstalovat, jestli ti jde. Pokud ano tak mrknout se kde tadyty knihovny mas?

doplněno 21.02.12 20:38:

ma to jenom 70 Mb, nemel by to byt takovy problem

Ve druhém komentáři je napsáno:
if you have any other problem, install these programs: DirectX, NET Framework 3.5, XNA Framework.
Hra je patrně nějakým způsobem portována z jiných sytému (android...) a proto se může tímto způsobem chovat. Nenašel jsem oficiální stránku kde by se tato hra dala stáhnout. V to případě se dá označit za nelegální a další informace k ní poskytovat nebudem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]