Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrané-prázdné CD-RW

Od: lacle odpovědí: 4 změna:

Před více lety jsem si zálohoval data na CD-RW.Zálohu jsem zkontroloval a PC zformátoval...ale každý následně použitý PC hlásil,že je CD-RW prázdné.Až nyní po několika letech jsem si koupil přehrávač Sencor do auta a vložil předmětné CD-RW a zálohovaná data jsou z většiny na světě (zbytek nemá kodeky).Bohužel z přehrávače nelze jakkoliv udělat kopii a v jakém koliv jiném PC mi to opět hlásí,že je CD-RW prázdné.Co s tím,jak CD-RW v PC oživit a udělat jiné funkční zálohování.Děkuji Reitinger

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martysms*
hodnocení

3x
Tipuju je to cd rw nastavene na prime nahravani, to pak bez nadstavby Nero InCd nejde precist. Zkusil bych tedy nainstalovat nero incd.

honzs*
hodnocení

1x

Zkoušel jste to vypálené CD přečíst pomalejší rychlostí? Třeba pomocí programu Nero CD Speed.

gumidek*
hodnocení

0x

Vyzkoušel bych nějaké recovery programy třeba ze slunecnice.cz

iz*
hodnocení

0x

Neuměl by ten CD zkopírovat a vypálit jiný vypalovací program (myslím jiný, než ten, kterým jste vypálil původně).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]