Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Word na DVD pro přehrávání

Od: miju* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den.Prosím laskavě o radu, jak nahrát na CD nebo DVD dokument zpracovaný ve Wordu (text+ fotografie), tak, aby byl disk čitelný na běžných přehrávačích.Při běžném postupu se to nedaří - ať disk uzavřu nebo ne a to jak na CD, tak i na DVD. Přehrávání na PC je bez problémů.Děkuji. miju
výtka
Upozornění od administrátora 26. 10. 2007 10:08:28
přístě zadejte otázkou pouze jednou, diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x

Obávám se, že to není možné. Jak chcete na videopřehrávači zobrazovat dokument Word? Je to jako kdybyste chtěl přehrávat muziku na parním stroji... Nebo jsem Vaši otázku pochopil špatně?

jvag*
hodnocení

0x
Kopiruji z vedlejšího stejného dotazu - možné to je, proč ne, ale musíte se snažit!Poradím jen jak jsem to dělal - velmi amatérsky - kdysi:1) přehrávače umí přehrávat fotky tedy si z dokumentu ve Wordu udělám třeba .jpg - např. přes program PdfCreator - no a pak si přehráváte fotky jako každé jiné. (nebo si je můžete naskenovat a máte fotky rovnou).2) přehrávače mají přehrávat soubory médií - obvykle formáty .wmv nebo .avi nebo .mpg - tedy texty a obrázky z Wordu použijete v nějakém jiném programu na úpravu videí (dělal jsem s UleadVideoStudio a WindowsMovieMaker - jen místo videa si vložíte obrázky).Je to ale obojí dost pakárna ... Ideální by bylo abyste si vytvořil presentaci a tu přetvořil do nějakého formátu viz výše.K disku - přehrávače obvykle vyžadují aby formát CD/DVD byl v odpovídajícím tvaru, nejméně aby disk byl uzavřen.Ten"odpovídající tvar"Vám napoví např. Nero, kde si jednoduše zvolíte možnost, že chcete vypálit"Vytvořit video CD".

jvag*
hodnocení

0x

Dodatek:

I na převod presentace přímo do videa je nějaký program, alespoň jsem o něm četl, ale protože jsem to nezkoušel, tak Vám to neuvedu ani neseženu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]