Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky je nejnovější codek?

Od: wzcom odpovědí: 8 změna:
viz.titulek, nektery videa mi nejdou.. dik

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

derek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tvuj dotaz je dost nemastnej neslanej - kodek na co? Mame plno formatu videa, takze bys to mohl alespon specifikovat :) .
Co potrebujes, najdes na dvd.box.sk .
wzcom
no na video, naky ty allinone, je jich strasne moc, tak se ptam kterej je nejnovejsi a nejlepsi..?
efit^cz
..mám pocit že jsi jen lovec bodů a ani by mně u tebe nepřekvapil dotaz"Nevíte jestli mám žízeň?".. bye lame
derek*
Myslim ze efit^cz ma pravdu ...
Allinone jsou CODECPACKY, takze tady pises blbosti a to naprosty.
Jak se muzes ptat jakej je nejlepsi a nejnovejsi? Ruzny filmy jsou v ruznejch formatech a jsou potreba ruzny kodeky. Neni zadnej UNI u kteryho by ses mohl ptat na"to tvoje". Poradil bych ti aby sis o videu nejdriv neco precetl a pak se ptal.
wzcom
asi jsem si spletl pojem codek a codekpack, tak to se omlouvam, bylo to psany v rychlosti, protoze mi neslo prehrat jedno video a potreboval jsem ho rychle videt ale tady uz se odpovedi asi nedovolam tak nic. jinak k tomu sbirani bodu, to rozhodne neni umysl ale o tom vas asi tezko presvedcim/dokazu, takze to nebudu resit...

duke*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

...ale dockas *frajer*. Nevim sice konkretne, o jaky kodek ti jde, ale nejlepsi, co muzes udelat, je nainstalovat si nejaky z codecpacku. Mezi ty nejznamnejsi a nejlepsi patri napriklad Codecpack AllinOne nebo K-Lite Codecpack. Oboji najdes na www.slunecnice.cz.

depo*
Další kodeky také na: www.stahuj.cz a www.download.com
depo*
A na Slunečnici si můžeš objednat i Hlídače - ten ti bude na e-mail posílat informace o nových verzích libovolného produktu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]