Nejste přihlášen/a.
vodafone.cz/... možná jste si všimli že vodafone má soutěž o Blackberry Curve 8520, opravdu moc bych ho chtěl vyhrát, ale max skore nejde udělat víc jak 90 (zkuste sami)
a přitom ti co vyhrávají mají skore třeba i 460 (zkuste sami), což je opravdu nadlidský výkon, je tam napsané že jde sbírat body přes facebook, jak to udělat, abych to vyhrál, každý den se hraje o jeden, pomocte moc, prosím, rychle, děkuji
Teď jsem to zkoušel a dal jsem 192 bodů a nikde jsem nenašel, že by bylo napsané, že jdou sbírat body přes facebook. Kdo umí psát všemi 10ti a umí rychle a má postřech, tak podle mě těch 400 se dá dat.
JO jo ... už jsem to našel, že je to i na facebooku. Chce to cvik a jde to dát
Hmm, napoprvé 96, napodruhé 98... ale je to nuda. S trochou cviku by se člověk asi dostal nahoru, při druhé hře jsem koukala, že se opakují některá slova zpoprvé, takže časem by se na ně asi člověk vycvičil. Napoprvé jsem na některá slova koukala jak puk a nebyla si jista, jestli jsem je dobře přečetla (zvlášť když se mi bubliny mezitím překryly), napodruhé už jsem nad nimi neváhala. Taky píšu na počítači celkem dobře, ale třeba státnice bych nedala - lidi, co je maj, mají oproti mě další výhodu. Takže proč ne, věřím tomu, že je spousta lidí lepších, než já a že ty výsledky lze dosahovat. A ano, sbírání bodů přes FB - co jsem si všimla, za každé slovo 1 bod, pokud tam padalo jméno přítele z FB, tak body 2.
Myslím, že jo, taky bych s trochou cviku dala víc, kdyby mě hra bavila (a kdybych nebyla nedospalá po noční). A jak píšu, nejsem tak dobrá v psaní na počítači, abych udělala státnice. Kdo na ně má, má oproti mně obrovskou výhodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.