Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde spustit gimp

Od: pepehanak* odpovědí: 10 změna:

proč mi nejde spustit Gimp? zkoušel jsem ho stáhnout z několika stránek a žádný nejde po instalaci spustit

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Nejde spustit znamena co? Kliknete na ikonu a vubec nic se nestane, nebo to vyhodi nejakou chybovou hlasku?

pepehanak*
hodnocení

ukáže se to okénko - v aplikaci gimp došlo k problému a musí se uzavřít

bena*
hodnocení

0x

Používáte-li Windows, je nutné mít i nainstalovnaé knihony GTK+. Nainstalujte si je.

pepehanak*
21.02.12 14:36
hodnocení

a odkud?

bena*

Třeba ze Stahuj.cz - stahuj.centrum.cz/...

pepehanak*
hodnocení

tak to nepomohlo

bena*

Běhěm minuty hotovo? To jste dobrý...

Co máte za Windows? jakou verzi? Odkud jste Gimp stahoval? Jakou verzi? Máte práva administratora? Hází to nějakou chybovou hlášku?

Pokud to vůbec nejde, zkuste Photofiltre.

pepehanak*
hodnocení

jo já to našel než jste poslal odkaz...Windows xp...Gimp jsem stahoval ze Stahuj - pak ze Slunečnice - pak ještě někde opakovaně jsem totiž zkoušel nainstalovat znovu odjinud...ted mám verzi 2.6 12...při kliknutí na Gimp se jakoby spustí ale ihned skoči že v aplikaci gimp-2.6.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít

bena*

Zkuste teda stáhnout verzi Gimp Portable nebo starší verzi Gimp. Kdyžtak zkuste hledat na Uloz.to, pokud to nenajdete na internetu...

mirek333*
gimpusers.com/... píšou, že nějaké podobné problémy byly vyřešeny novým instalačním programem, takže oprvadu by to chtělo tu nejnovější verzi z oficiálních stránek (ale vy máte 2.6.12, tak nevím...), nebo zkuste tu vývojovou verzi ;)qtl { position: absolute; border: 1px solid #cccccc; -moz-border-radius: 5px; opacity: 0.2; line-height: 100%; z-index: 999; direction: ltr;}qtl:hover,qtl.open { opacity: 1;}qtl,qtlbar { height: 22px;}qtlbar { display: block; width: 100%; background-color: #cccccc; cursor: move;}qtlbar img { border: 0; padding: 3px; height: 16px; width: 16px; cursor: pointer;}qtlbar img:hover { background-color: #aaaaff;}qtl>iframe { border: 0; height: 0; width: 0;}qtl.open { height: auto; }qtl.open>iframe { height: 200px; width: 300px;}

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]