Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování DVDček na doraz

Od: lukeos* odpovědí: 3 změna:

když chci vypálit soubory na DVD ,jakou musí mít velikost aby se mi vypálily na jedno DVD.V neru je max 4483 MB.Vypálí se mi soubory na jedno DVD když budou mít o 1MB navíc?Nebo mě se mi ten jeden MB vypálí až na druhé DVD.A vypálí se mi to i když to budu mít přesně 4483MB nebo je lepší tam nechat rezervu aspoň 1MB-4482MB? můžete poradit?.děkuji za odpověď

Vypalování DVDček na doraz

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Musí to být jen po tu čárku,dál to nevezme,nebo vezme a nevypálí,celou dobu to dělá že jo a nakonec je nápis že se to nepodařilo.Potom je všechno na vyhození a jen zbude hromada ku...v

mkat*
hodnocení

0x

Ved ked daš viacej Mb ako maš dat tak ta program upozorni a nepusti ta dalej.Musiš ubrat Mb a Nero ta už pusti.Musiš dat len po čiarku ,niekedy ta pusti aj kus za čiarkou.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tak to vyzkoušej, někdy se povede, někdy možná ne. Při dnešních cenách DVD do 5,- Kč za kus a rychlosti tohle vůbec neřeším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]