Nejste přihlášen/a.
Několik let používám neplacený antivirák Avast!. Při poslední aktualizaci mi byla na dobu 20 dní zdarma nabídnuta na zkoušku placená verze. Ovšem po nainstalování mi Avast! hlásí, že mám vypnutý FIREWALL. Při pokusu o zapnutí se pak objeví hláška, že FIREWALL není dostupný. Když otevřu ovládací panely Windows XP, je v nich FIREWALL normálně v provozu. O co jde?
Já jsem už několik několik lidí varoval před touto nabídkou - pokud si IS nekoupíte, tak s tím jsou problémy. Prostě to soudruzi z avastu nedotáhli do konce. Navrhoval bych avast! odinstalovat, nejlépe pomocí odinstalační pomůcky. Určitě by bylo dobré po odinstalaci počítač pročistit programem CCleaner (vyčistit registr i disk) a poté avast! stáhnout z oficiálních stránek zde.
Odinstalační pomůcku stáhnete odsud a CCleaner najdete třeba zde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.